scandal

27 децембра, 2018 17:00

DRAMA! NA MALOM FUDBALU REANIMIRALI POZNATOG VATERPOLISTU I SUPRUGA Doris Dragović: Tri puta su ga vraćali u život!


Hajdukov fizioterapeut Domeniko Sisgoreo (56) sinoć je u Splitu na večeri održanoj nakon turnira u malom fudbalu oživljavao Marija Budimira, bivšeg legendarnog vaterpolistu Jadrana i supruga poznate pevačice Doris Dragović, javlja 24sata.

Sve se odvijalo u restoranu „Duje“ na Gripama, u koji je Budimir, koji je takođe igrao na turniru, svratio nakon tog takmičenja. Čim je ušao, uhvatio se za grudi i pao. Na sreću, tamo se našao i dugogodišnji Hajdukov fizioterapeut Sisgoreo, koji je Budimira tri puta vraćao u život dok nije stigla Hitna pomoć.

– Bilo je strašno gledati, doslovno mu je život triput visio o koncu, triput ga je Sisgoreo vratio iz mrtvih – izjavio je za 24sata jedan od ljudi koji je video dramatičnu situaciju. Budimir je sinoć hitno prebačen u splitsku bolnicu, gde je operisan, te su mu tamo ugradili dva stenta.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-haris-berkovic-ima-sina-od-tri-godine-beli-mag-otkriva-zerina-se-igrala-s-mocnim-ljudima-i-zlim-silama-sada-joj-se-svete-video/

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen