Star

19 Novembra, 2020 23:00

Drug zabrinut: „Moniki je HITNO potreban PSIHIJATAR!”

Monika Horvat ponovo je došla u fazu histerije i nervnog sloma, jer joj Jovana Ljubisavljević nije uzvratila ljubav!

Situacija je izmakla kontroli!

Naime, zbog cele te situacije Monika je želela da napusti rijaliti jer smatra da ne može da živi pod istim krovom sa Jovanom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Ma šta da kažem za Moniku, ona očigledno devojka ima neki psihički problem. Prvo je bila sa Matorom, pa je pobegla glavom bez obzira od nje, a sada ona spopada i juri malu Jovanu koja ima dečka napolju. Histeriše, ima neke čudne napade, plače, baš nije sva svoja. Iskreno se nadam da će Jovana da nastavi da je kulira kao do sada jer joj je već dala do znanja da je ne zanima ni druženje sa njom, a kamoli veza! Jovanina mama se mnogo nervira zbog ovakvih stvari jer od njene ćerke prave nešto što nije – priča za STAR Jovanina drugarica, dok nam Monikin prijatelj otkriva da je to sve njen plan za opstanak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝕄𝕠𝕟𝕚𝕜𝕒 𝕄𝕠 ℍ𝕠𝕣𝕧𝕒𝕥 👑 (@mo_horvat)

I ranije sam rekao da ovakvu Moniku ne poznajem. Nikada nije volela devojke, bar ja ne znam za to. Sada se javno toliko zaljubljuje te u jednu Jovanu, sada u drugu… Njoj je definitivno potreban psihijatar, da malo popriča sa njom kako bi i ona sama shvatila šta želi. Gledam je svakodnevno, kao i njene promene ponašanja i sve više dolazim do zaključka je ovo njena igra za opstanak u rijalitiju. Kako je niko od muškaraca ne muva, ni sa jednim momkom nije našla zajednički jezik, odlučila je da preuzme inicijativu i samo zato napada devojke. Pravi priču, sve se vrti oko nje i njene neuzvraćene ljubavi – iskren je Monikin drug.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR