Druga žena Milana Popovića
intrigantno

29 октобра, 2022 10:00

Misteriozna plavuša koja vešto izbegava kamere: Otkrivamo ko je Bojana, supruga Milana Popovića koja mu je juče rodila ćerku FOTO

Druga žena Milana Popovića je ova misteriozna dama

Kralj bakra i njegova skoro tri decenije mlađa supruga juče su postali roditelji devojčice Sofije. Posle tri sina, Aleksandra, Milana i Đorđa, poznati biznismen je dobio mezimicu sa suprugom koja se vešto krije od očiju javnosti godinama.

‒ Mama i beba su dobro. Sve je prošlo kako treba. Milan i Bojana su presrećni, on ne krije oduševljenje što je posle tri sina dobio ćerku – rekao je za „Republiku“ izvor blizak paru.

Pročitajte: Ova izdaja boli kao nijedna pre – Milan Popović i Igor Kojić zagrljeni, fotografija šokirala Balkan (foto)

Druga žena Milana Popovića

Foto: Instagram

Međutim, ono što javnost zanima jeste ko je ta žena koja je uspela posle ljubavnog brodoloma sa Severinom da osvoji Popovićevo srce? Druga žena Milana Popovića, mlađa je od njega 28 godina, atrkativna je plavuša i sušta je suprotnost njegovoj prvoj supruzi.

Iako se biznismen često medijski eksponira, najčešće kako bi govorio o bivšoj supruzi sa kojom ima sina Aleksandra za čije se starateljstvo bore već nekoliko godina, to nije slučaj i sa njegovom sadašnjom izabranicom. Naime, Bojana se tako vešto krije od medija, da je i njeno prezime nepoznanica za širu javnost.

„Kralj bakra“ uspešno skriva detalje svoje veze, sa izabranicom se nikada ne pojavljuje u javnosti, ali je pre nekoliko godina otkrio kako su se upoznali.

Pročitajte: Severinin bivši posle tri sina dobio ćerku – Ovo moćno ime je dao devojčici

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen