Jovana Ljubisavljević
Star

July 1, 2021 21:00

By

Drugarica Jovane Ljubisavljević poručila: Jovana će se prvo obračunati sa Kijom kada izađe!

Žestoko!

Jovana Ljubisavljević na sve načine pokušava da zadrži Stefana Karića pored sebe, a kako sluti šta je sve čeka napolju, ona se na vreme pripremila za ozbiljan rat sa Kijom Kockar.

„Znam da će se boriti da ostane sa Stefanom Karićem”

Jovana Ljubisavljević

Vidi se po njoj da se već umorila od svega, najviše od tih nekih dokazivanja kakva je ona zaista. Po izrazu lica sam primetila da je poludela kada je čula kakav je nadimak dobila, Jolek**a, to joj smeta zbog roditelja. Sigurna sam da sumnja da je za to zaslužna Kijina podrška koja prati Nadicu, jer se njih dve konstantno svađaju. Koliko poznajem Jovanu, ona nikome ne ostaje dužna, nezgodna je poprilično kada se bori za nekoga. Prvom prilikom će se obračunati sa njom. Zna ona da je Kija imala nešto sa Stefanom, i da joj sada njeni fanovi to sve smeštaju i tako joj se rugaju – objašnjava Jovanina drugarica i nastavlja:

Pročitajte: Ana Bulatović žestoko isprozivala Jovanu Ljubisavljević!

Kija Kockar

Već u najavi vidim da će leteti perje između Jovane i Kije, a šta će biti na kraju videćemo. Ne bih želela da ispadne da je Jovana neka tabačica, ali ako stvarno voli Stefana i ako su je njegovi prihvatili, boriće se ona za tu ljubav. Uvek je bila borbena i znala je šta želi. Samo će joj trebati vremena da se snađe van rijalitija, jer je poznato da devojke opsedaju Stefana, a on se poprilično slobodno ponaša, pogotovo što mnoge dolaze na taj njegov čuveni bazen – završava drugrica za “Star”.

Stefan Karić

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, RAJKO RISTIĆ