Star

20 Decembra, 2020 19:00

Drugarica otkriva: „Sandra krije da ima ZDRAVSTVENE PROBLEME!”

Sandra Rešić bori se kao lavica u rijalitiju i konstantno je izložena stresu koji može da je košta zdravlja!

Drugarica zabrinuta za Sandrino zdravlje!

Naime, pevačica krije da godinama ima probleme sa štitnom žlezdom, kao i da joj ne gine operacija ukoliko ne prestane da se nervira. Da sve bude gore, uslovi u Beloj kući nisu adekvatni za njenu dijagnozu, pa je situacija i te kako rizična.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

-Sandra ne voli o tome da priča i nikada nije javno govorila koji zdravstveni problem ima. Ona je pre nekoliko godina saznala da ima problem sa štitnom žlezdom i odmah je počela sa terapijama i adekvatnim lečenjem. Osetila je konstantni umor, razdražljivost, slabost mišića, pojačano znojenje i tada se javila lekarima. Ubrzo joj je konstatovano da ima probleme sa štitnom žlezdom i dobila je terapiju. Uplašila se tada prilično, ali su je lekari smirili rekavši da se to sve drži pod kontrolom i da mora da se pridržava svih njihovih saveta – kaže za STAR pevačicina drugarica i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Za sada nije potrebna operacija, to je bitno i to teši i Sandru i njenu mamu Slavicu. Pored toga što se bori sa štitnom, ona je oštetila i jetru, a verovali ili ne to je sve od prekomerene količine koka-kole koju je konzumirala. Srećom, kada je rešila da smrša, prestala je da konzumira gazirane napitke i tada je obnovila jetru – završava Sandrina drugarica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ