svet

30 Aprila, 2019 19:50

DRUGI DOM! Evo kako izgleda porodična kuća oca Aleksandre Prijović!

U okviru prazničnog izdanja emisije „Premijera – Vikend specijal“ voditelj Ognjen Nestorović posetio je „drugi dom“ Aleksandre Prijović. Naime, on se uputio u Bajšu, mesto gde žive Aleksandrin otac Nedeljko, kao i baka i deka

Oni su rado razgovarali sa Ognjenom i otkrili kakvo je bilo Aleksandrino detinjstvo u Bajši.

– Svakog vikenda je tu bila. Mama je preda nama, pa bude ovde i onda je vodimo na granicu, ona je preuzme. Mama ako je išla da radi ona je znala da je tu najsigurnije. Nazove i kaže „Deda, dođi“ i deda sve ostavlja. Sa mnom je išla da radi, ja sam radila u klanici, i ja sam htela da vidi kako se radi. Ona je išla celu nedelju posle toga. Svaki dan. Ja nisam baš dozvolila sve što hoće, ali deda, to nema. Pevanje je bilo na prvom mestu. Dosta nas je slušala, kad je stan trebala da uzme, nas je zvala. Ležali smo jednom tu na travi i ja sam se pravila da ću kao dedu tući. Ona me je ugrizla, pa mi kaže „Šta ću kad si bila bezobrazna“ – kroz smeh su ispričali Aleksandrini baka i deka.

– Kad god je došla, tu su je čekali drugari i drugarice. Volela je da luta, da ide negde. Dole je bio neki kafić i ja čekam celu noć, da ne ide sama. Volela je da peva, to se videlo da je njen život. Jako je bio lep osećaj kad se pojavila prvi put na televiziji. Danas je već formirana žena, a tada je bila tvrdoglava, to što hoće, mora da dobije. Koliko sam mogao ja sam učinio da bude u dobrom društvu, ona je volela da izlazi, ja sam jedinac kao i ona i onda dođe ovde i trči za društvom – ispričao je Aleksandrin otac.

Pevačica je sa osmehom na licu odgledala ovaj prilog, a onda je dala svoj komentar na ono što su rekli.

– Ja se sećam, ona krene, a nema šanse, ja je čujem i ustajem ja. Volela sam da idem sa njom na posao. Volela sam i da izlazim, imala sam par drugara, a tata je uvek bio tu sa strane, nije me puštao samu. On je uvek bio ispred ili unutra, baš je pazio na mene. Mlada sam bila, žensko, dobra je to bila odluka. Nedavno sam išla baš tim putem, a dugo nisam prolazila i baš sam se setila svega toga. 15 godina su oni mene tako vozili, ali stalno sam ja išla ovamo-tamo, volela sam da idem kod deke, bake i tate. Deka je bio… zato sam i vezana toliko za njega. Oni stalno dolaze, stalno ih zovem i ja ih teram, oni neće, da imamo svoj mir, ali ja volim. Jako se radujem kad vide osmehe na licima kada vide bebu. Meni nije bilo lako, želela sam da mama i tata budu zajedno no to nije bilo moguće, ali svi su me razmazili, gledali su baš zbog toga da mi pruže veliku ljubav. Tata nije bio strog, kod njega je sve moglo, samo na lep način – rekla je Aleksandra.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: svet

FOTO: svet