svet

20 Avgusta, 2015 12:39

Dubravka Mijatović se skoro onesvestila kada je posetila Marinka Madžgalja u bolnici

marinko madžgaj dubravka mijatovic hello

Hitna operacija i vest da Marinko Maždgalj ima rak pankreasa, potresli su celu Srbiju, ali, kako piše “Puls”, najviše njegovu porodicu, prijatelje, kolege i bivšu suprugu Dubravku Mijatović.

Kako bi mu pružili podršku i bili uz Madžgalja, u bolnicu su, pored njegovih najbližih, dolazile i kolege Dragan Marinković Maca, Branimir Brstina i drugi. Međutim, poseta je najteže pala njegovoj bivšoj supruzi Dubravki, koja samo što se nije onesvestila u bolnici.

„Dubravka je došla čim je operisan. Ona je bila toliko potresena, da je bukvalno jedva ušla u zgradu. Izgledala je kao da će se onesvestiti svakog trenutka. Ipak bila je u poseti kratko a zatim u suzama izašla napolje. Ona se jako loše oseća zbog svega ovoga što mu se dešava, a posebno je zabrinuta zbog njihove ćerkice, koja je za Madžgalja izuzetno vezana“, priča dobro upućen izvor.

U međuvremenu, Madžgalju stiže podrška sa svih strana, a glumca u najtežoj životnoj borbi podržava cela Srbija, a u hiljadama poruka na društvenim mrežama, ljudi ističu:

“Lečio si nas svojim humorom, sada je red da ti mi uzvratimo i bar malo pomognemo.“

IZVOR: Puls / telegraf.rs

FOTO: hello