Svet

February 12, 2024 16:30

By

Biće pravi bum: Ivana Selakov i Amar Gile najavili novi duet kamata VIDEO

Duet Ivane Selakov i Amara Gileta biće hit

Za Ivanu Selakov kažu da je majstor duetskih numera, a pevačica je rešila da nakon četiri godine ponovo ukrsti glas sa popularnom zvezdom „Granda“ Amarom Giletom.

Duet Ivane Selakov i Amara Gileta

Privatna Arhiva

Duet Ivane Selakov i Amara Gileta biće pravi bum

Njihova numera pod nazivom „Boli, boli“ postala je jedan od najvećih hitova na estradnoj sceni, te ne čudi da je najava novog dueta izazvala buru komentara.

Duet Ivane Selakov i Amara Gileta

Privatna Arhiva

Ivanina i Giletova nova pesma pod nazivom „Kamata“ uskoro će ugledati svetlost dana, a naravno neće izostati ni visokobudžetni spot.

Pevači su ceo projekat priveli kraju, a neki od komentara fanova su da jedva čekaju da vide šta je to ovaj dvojac pripremio, kao i da su sigurni da će njihv duet postati novi hit, te da će šuške na njihovu fantastičnu emociju sigruno padati na nastupima.

Duet Ivane Selakov i Amara Gileta

Privatna Arhiva

Podsetimo, Ivana i Amar Gile objavili su 2020. godine duetsku numeru „Boli, boli“ koju je napisao Husa Beat Street, momak koji ovih dana oduševljava u ulozi Džeja.

Pevačica je u ovom spotu zablistala kao nikad pre, a za njenu frizuru bio je zadužen njen dugogodišnji frizer i prijatelj Peđa Božić.

AUTOR: SVET

FOTO: Privatna Arhiva