svet

April 29, 2019 11:18

By

Dušicu Jakovljević prozvali da vodi emisije u ALKOHOLISANOM STANJU, dok će ono što ona kaže o tome IZNENADITI SVE

Voditeljka Dušica Jakovljević danima je na meti kritika malobrojnih pojedinaca na društvenim mrežama, kojima se nije dopalo kako je vodila jednu od emisija “Zadruge”, te su sebi dali za pravo da je optuže da je konzumirala alkohol neposredno pre ulaska u studio. Tim povodom, kada je gostovala u emisiji “Kontravizija”, voditelj Lav Pajkić odlučio je da se našali, pa je izvadio flašu alkoholnog pića.

Dušica Jakovljević je već više od dvadeset godina uspešan novinar, a kad je saznala za ove tvrdnje pojedinaca nije se mnogo uzbudila.

https://twitter.com/dijamantilete/status/1112455862587674626?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1112455862587674626&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fzabava%2Fzadruga-2%2Fdusicu-jakovljevic-prozvali-da-vodi-emisije-u-alkoholisanom-stanju-dok-ce-ono-sto-ona%2Fpgewv59

– Kolege znaju da ja ne volim da vodim program, a da bilo šta popijem pre toga, iz razloga što živ program zahteva apsolutnu posvećenost. Posebno kada je reč o rijaliti programu gde se u svakom trenutku nešto dešava, dok mi radimo u studiju – započela je Dušica.

– E sad, Bože moj, svakome se omakne… Ne da se napije, to nećete od mene dobiti, ali recimo šta i da se desilo, da sam ja išla sa neke proslave, iz neke velike sreće ili tuge, recimo popila čašicu ili dve i došla na posao? Da se desilo, a nije se desilo! – nastavila je voditeljka.

– Razapeti voditelja samo zašto što je zamucnuo… Zahvaljujem se svima koji vode računa o tome kako ja govorim. Možda se meni spavalo… Ja sam se malo zapetljala jezikom i imala sam tu poruku i opet ću da je uputim svima koji mene toliko pažljivo slušaju, da se nadam da će tako pažljivo slušati na predavanjima na fakultetima, svoju decu šta imaju da im kažu i ono što im govore njihovi najvoljeniji. Onda ćemo i mi i ova naša lepa Srbija sigurnim koracima u bolju budućnost – zaključila je Dušica, a kako je ovo izgledalo pogledajte u videu.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet