jelena karleusa
Svet

12 јануара, 2022 10:55

Duško KRIV za sve? Ovo je razlog što je Jelena Karleuša PRECRTALA Sonju Vuksanović!

Jelena Kaleuša ne želi da digne ruke od svog braka, ali zato pravi čistku među prijateljima pa je iz svog života odstranila, donedavno dobru prijatljicu Sonju Vuksanović.

Razlog što je Jelena Karleuša precrtala Lukasovu bivšu!

Iako je Jelena bila uz Sonju kada je ova prijavila da ju je Aca Lukas napao, Sonja se nije javno oglasila da podrži Jelenu ili joj bar uputi neku lepu reč. Naš izvor tvrdi da to ipak nije razlog što ju je Jelena otpratila sa Instagrama.

Već neko vreme ti odnosi nisu kako treba. Priča se da je pre tri meseca Sonja navodno viđena na jednoj privatnoj proslavi u društvu Duška Tošića na kojoj nije bila prisutna i njegova žena Jelena. Navodno, nju je u taj restoran u centru Beograda pozvao neko od Duškovih drugova i ona sa Tošićem te večeri nije ni stajala zajedno niti je bilo ikakvog povoda da krenu tračevi, ali ljudi svašta znaju da izmisle. – ispričao je izvor za SVET i dodao:

E sad, da li je baš to razlog što nisu imale komunikaciju na društvenim mrežama znaju samo njih dve, ali u avgustu je Sonja bila na Jeleninom rođendanu i super su se provele. Znači, posle toga se nešto desilo. Sve je to čudno pošto je Karleuša javno podržavala Sonju, čak je nosila njene modele i tako joj pravila reklamu na društvenim mrežama.

PROČITAJTE I… Jelennina i Duškova ćerka posla snažnu i potresnu poruku roditeljima!

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: ATA IMAGES