Skinuo se Duško Tošić
Star

29 Septembra, 2021 11:47

Duško Tošić ZAVEO red u KUĆI! Atina mora da sluša OCA, a ne majku!

Ćerka Duška Tošića i Jelena karleuše, Atina Tošić veoma je popularna na Instagramu, gde  prati oko 130 hiljada ljudi. Njene objave do sada su oduševljavale njene vršnjakinje, a ona je važila za vodeću trendseterku u svojoj generaciji, a onda je usledio gest koji je iznenadio njene pratioce.

Duško Tošić ZAVEO red u KUĆI!

Mnogi se pitaju  da li je to Duško Tošić zaveo red u kući, i objasnio da Atina mora da sluša oca, a ne majku, kada su u pitanju društvene mreže i pojavljivanje u javnosti? Atina, sudeći po broju pratilaca, je ozbiljna influenserka pa je možda Dušku zasmetalo što se tako mlada toliko eksponira.

 

dusko tosic i jelena karleusa

Naime, Atina Tošić pokazala je da je već od malih nogu izuzteno talentovana za „show biz“, a talenat za medijsku pažnju, nasledila je od svoje majke Jelene, čiji se svaki postupak na društvenim mrežama komentariše.

Atina mora da sluša OCA, a ne majku!

Atina je ovog puta, s početkom nove školske godine, ali i modne sezone obrisala sve fotografije nastale tokom leta za nama. Čak i fotografije rođendanskog putovanja u Pariz nestale su sa njenog „Instagrama“. Mnogi se pitaju i da li je to samo njena odluka?

Ovaj potez iznenadio je njene pratioce, jer su objave Jelenine ćerke brojale hiljade lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara, piše Story.rs.

atina tosic

Zašto je Atina Tošić „Instagram“ objave obrisala javnosti nije poznato, ali mnogi misle da za jesenju sezonu sprema mnoštvo zanimljivih modnih objava, koje će njenom profilu dati nešto drugačiji, zreliji sadržaj, piše Story.rs.

Šta se krije iza ovog postupka mlade devojčice, koja je na društvenim mrežama već velika zvezda, ostaje da vidimo. Ipak, sigurno je da je uspela da privuče veliku pažnju i zaintrigira one, koji pomno prate svaki potez ćerki Jelene Karleuše.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ