Unuk Cece Ražnatović svet novine svet portal
Svet

February 9, 2024 19:33

By

Ova poznata dama je kao Bogdanina treća sestra: Toliko liče da ćete ih teško razlikovati (foto)

Dvojnica Bogdane Ražnatović je poznata Crnogorka

Bogdana Ražnatović, bivša košarkašica i supruga Veljka Ražnatovića otkad je postala poznata široj javnosti pobrala je sve komplimente kako za ponašanje, tako i za svoju lepotu. Međutim, retko ko je primetio da identična lepotica postoji i u susednoj nam Crnoj Gori za koju bi se moglo reći da je dvojnica Bogdane Ražnatović ili pak da je Bogdana njena dvojnica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdana Ražnatović (@bogdanaraznatoviiic)

U pitanju je voditeljka Irena Radulović, supruga Jovana Radulovića, jednog od najpoznatijih influensera u regionu. Lepu Irenu publika je upoznala kao petnaestogodišnjakinju, kada je radila kao saradnica na jednoj emisiji crnogorske nacionalne televizije, a godinama kasnije postala je novinarka informative TV Nova M. Ipak, šira javnost je posebno zavolela gledajući je u klipovima koje njen suprug objavljuje na svom Instagram profilu.

Dvojnica Bogdane Ražnatović lepa, uspešna i zabavna

Irena i Jovan zajedno su devet godina, a poznaju se, kako kažu, od detinjstva.

– Irenu znam sa TV ekrana i kroz sport. Zbog nje i njene lepote sam uvek imao problema sa bivšim devojkama, jer sam uviek, kad god bih je video na TV-u, prokomentarisao da je nestvarno lepa žena – rekao je jednom prilikom Jovan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovan Radulovic (@jodziir)

Iako je i sam sasvim slučajno postao popularna na Istagramu, kada je tokom koronavirusa objavio jedan vic, Jovanove objave su s vremenom postajale sve interesantnije upravo zbog toga što je sve više objavljivao šaljive snimke sa Irenom.

Pročitajte Dva upečatljiva pojavljivanja Bogdane Ražnatović u kratkom periodu, ovde je niste primetili

– Mislim da je to najviše zbog ove njene originalnosti koju pominjem i neospornog smisla za humor. Jednostavno ona nema kompleksa, a ni dlake na jeziku – kaže Jovan, koji je kao i svi prvo primetio Ireninu lepotu, a posle se tek upoznao sa njenim brojnim dobrim osobinama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jodžijewa žena (@irenaradulowic)

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Gracija

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM