Star

11 Decembra, 2021 19:00

Džejeva bivša žena i devojka u SVAĐI?!

Prva godišnjica Džeju Ramadanovskom prošla je tiho i bez mnogo pompe. Džejeva menadžerka i devojka Andrijana, koja je poslednje dane provela sa njim, prva je stigla na groblje.

Džejeva bivša žena i devojka u svađi?!

Iako je prošlo godinu dana, ona i dalje nosi crninu i ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog Džeja više nema. Venac u obliku srca sa porukom ‘zauvek u mom srcu’ postavila je na centralno mesto nadgrobne ploče, ne dozvolivši nikome, čak ni najbližima, da bilo šta pomere ili diraju.

Džejeva bivša žena i devojka u svađi?!
Nešto kasnije stigle su pevačeve ćerke Marija i Ana, bivša žena Nada, zet Adil i stariji unuk Adrijan. Međutim, Andrijana je bila glavna ožalošćena, ona je dočekala i muftiju na groblju, kao i Džejeve kolege Stevana Anđelkovića, Zlatu Petrović, Minu Kostić i Vanesu Šokčić. Iako je pružila ruku Ani i Mariji, nije komunicirala sa Džejevom bivšom ženom Nadom, naprotiv. Sve vreme su se ignorisale.

Džejeva bivša žena i devojka u svađi

DRAGAN GAJIĆ

Andrijana je tokom čitavog pomena na sav glas plakala i dozivala Džeja, pa su se i ostali uznemirili. Posebno Zlata Petrović koja je morala da se skloni u stranu kako bi malo došla sebi. A kada su svi otišli, Andrijana je poslednja ostala da sve sredi i rasporedi po svojoj želji, ali i da još malo bdi nad grobom svog voljenog Džeja.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STAR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ