Dijeta Marije Šerifović
Scandal

10 Jula, 2021 14:00

Džejla Ramović čini sve da vrati Mariju Šerifović!

Opa!

U poslednje vreme mediji bruje o navodnoj veridbi Marije Šerifović i Džejle Ramović, ali šta je prava istina niko ne zna! One su, istina, same napravile zbrku objavivši slike sa identičnim prstenjem, pa je to pokrenulo priču o njihovoj vezi!

Ne treba da prekidamo našu vezu!

Marija Šerifović, Džejla Ramović

Svima je jasno da su Džejla i Mara bliske prijateljice i da se vole, a te insinuacije o veridbi su ipak samo insinuacije – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

Pročitajte: Marija Šerifović ponovo zaljubljena! Sve krije od Verice!

Marija Šerifović, Džejla Ramović

Fale mi naša putovanja i provodi van Balkana

Išle su na putovanja i uživale i znam da je Džejli baš bilo teško kad je Marija otpratila sa Instagrama, a ona je to verovatno uradila da bi izbegla medijski pritisak i naslove koji ih fakat prate. Znam da je tad Džejla zvala Mariju i rekla joj da je mnogo voli kao prijatelja i mentora i da njen život bez nje nema smisla, da njihova veza ne treba da se završi, kao i da joj fale zajednička putovanja van Balkana. U suštini, njih dve su jako bliske i poštuju se, a to što mediji pišu veliko je pitanje šta je istina. Uostalom, najvažnije je da su one prijateljice i da su odane jedna drugoj – zaključio je naš izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ