Scandal

30 Marta, 2021 17:00

Edita uradila PESMU za Elenu Kitić! Pojavili se LJUDI koji hoće da ih POSVAĐAJU!

Od kada je Edita Aradinović napisala pesmu za Elenu Kitić, njih dve su postale dobre prijateljice, međutim, zli jezici su već počeli da šire tračeve ne bi li im pomrsili konce! A da sve bude gore, umašali su i Mileta Kitića piše SCANDAL!

U SVE UMEŠAN I MILE

Elena je presrećna i ubeđena je da će pesma biti hit, Edita takođe, ali Elenu pojedini ljubomorni i neostvareni hejteri planiraju da ubede da to i nije toliko dobra pesma i da je kao Edita samo nahuškala da će pesma biti hit i nešto mnogo dobro. Inače, u pitanju je projekat koji Edita radi u saradnji sa jednom radio stanicom. Ona komponuje desetak pesama i radi aranžmane, a pesme će podeliti kolegama pevačima, pa je jednu već dala Eleni i ona je oduševljena. Otpevala je u studiju, a kako joj se dopalo to sve na prvu, planira i spot! – ispričao je izvor za SCANDAL!

Ubeđena je da je to top hit i jedva čeka da snimi spot! Sa Editom je super, međutim, ako krenu priče da je poletela i da je naivno nasela na Editina ubeđivanja, mogu da stignu i do Mileta koji neće dozvoliti da mu bilo ko prevari ćerku, a tek će da odlepi kad mu Elena bude rekla da joj za spot treba 20.000 evra. Hoće da uradi neko ludilo od spota kao da je holivudska zvezda, a na to je isto nagovorila Edita, pa ne sumnjam da će biti belaja kada se umeša i Mile – objasnio je izvor a SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL