Star

4 Septembra, 2020 19:00

Edo UHODI Draganu! „Smuca se po mom komšiluku, ali džaba mu!“

Ljubavna priča bivših zadrugara Dragane Mitar i Edisa Fetića svima je već dobro poznata. Edo je bio oženjen kada je uplovio u vezu sa Draganom, a u Beloj kući važili su za jedan od najlepših parova.

„Ne zanima me, niti me dotiče čak i da se pomirio sa Zilhom!“

Ova turbulentna veza okončana je po završetku Zaduge, međutim šuška se da je palo pomirenje kao i da je Edo boravio u njenom stanu. Zadrugarka je rekla da to nije istina i za STAR objasnila o čemu se radi:

„Ma kakvo pomirenje, ja sam sa tim čovekom završila. Mi se nismo videli dok je on bio u Beogradu, videla sam da je neko slikao njegov automobil ispred moje zgrade, ali ja ne znam čiji je to auto… Pojma nemam da li je njegov, ma ni ne zanima me. Ja ne živim sama u zgradi, ima dosta ovde devojaka, možda on ima tu još neku ili je iznajmio stan da prespavaSmuca mi se po komšiluku, ali džaba mu! Sa mnom nema veze, rekla je Dragana i dodala:

„Ja sam sa Joletom po ceo dan, viđam se sa drugaricama, posvetila sam se sinu i sebi. Lepo mi je, uživam… Eda ne želim da vidim, ne zanima me ni sa kim je, ni da li je sa ženom ili nekom petom!“, kaže Dragana za STAR.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR