svet

November 2, 2017 17:29

By

EKSKLUZIVNA ISPOVEST! Darin muž Milan Kesić: Naš brak NIKAD NIJE BIO PRAVI! Pročitajte ŠOK DETALJE!

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, u ispovesti za Kurir prvi put je ispričao kako je izgledao njihov brak. On otkriva i u kakvom su odnosu sada, kao i da li je afera s porno-fotkama njegove bivše žene uticala na njihov razvod.

“Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku”, priča Kesić.

O bivšoj ženi Milan ima samo reči hvale i, kako kaže, boli ga kad čuje da se o Dari ružno priča.

“Među prvima sam saznao kad je Dara počela da se zabavlja sa sadašnjim dečkom, ona mi je to rekla. Nisam ga upoznao, ali nemam ništa protiv da se i to dogodi. I ja imam devojku, Marija se zove. Upoznali smo se preko prijatelja, već dugo smo zajedno, mnogo pre nego što je Dara našla dečka. Dara je mnogo pozitivna osoba, predivna i poštena”, kaže Milan.

Milan kaže da su Dara i on svu zajedničku imovinu prepisali na sina Konstantina.

“Tri stana u Beogradu, plac na Fruškoj gori, mnogo nekretnina u Parizu ostavili smo Kosti. Moja sestra i ja Kosti od rođenja svakog meseca uplaćujemo po 500 evra na račun u banci u Parizu”, kaže Milan i dodaje da Dara nije s njim bila iz koristi:

“Nikad ništa nije tražila jer dovoljno zarađuje. Tačno je i da joj pomažem da dobije francusko državljanstvo. Imala je prvo na 10 godina, to je isteklo i sad radimo papire da ga dobije za stalno.”

AUTOR: Svet

FOTO: Svet, Instagram, Hello