Scandal

11 Septembra, 2020 19:10

Elektra Elit voli da šokira! „Bila bih s Rađenom! On je broj jedan!“

Novo estradno ime Elektra Elit izazvalo je veliku pažnju domaće javne scene, a duet sa Angelinom već je osvojio srca publike.

Bacila oko na Rađena!

U pitanju je transrodna osoba koja još uvek krije svoje puno ime i prezime, ali se ne stidi svog života i o promeni pola priča sa ponosom. Za sebe kaže da je gospođetina i da joj nadimak i te kako pristaje s obzirom na to da se loži na imućne frajere, dobar s*ks i dobru hranu.

„Za ovo što sam ja treba vam čvrstina, snaga i finansije. Transrodnim osobama u Srbiji je mnogo teže nego onima koji žive u inostranstvu. Bila sam u braku i otac sam dvoje dece, ali ne mogu da kažem da sam majka jer oni imaju biološku majku. Najveću podršku sam dobila upravo od njih”, rekla je Elektra za Kurir i nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓔𝓵𝓮𝓬𝓽𝓻𝓪 𝓔𝓵𝓲𝓽𝓮 💎 (@electra.elite) on

„Nemam sponzore, sama sebi sve finansiram. Ali da ne zalazimo u sitnice. Živim od muža, lep je, bogat i živi u Švajcarskoj. Iako me vidite u Versaćeu, ja sam isto seljanka, rođena sam na selu i ponosim se time. Krećem se u krugu ljudi koje ne interesuje da li sam trans, žena. Kada ste u svetu, pa i ovde ako ste na višem nivou, to je čak dobra zdrava priča”, iskrena je pevačica koja je za Kurir otkrila i koji je njen tip muškarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on

„Idealna žena za mene je Ceca Ražnatović, ali pošto nismo lezbijke, onda ništa. Najbolji frajer mi je Nikola Rađen. On je broj jedan. Bila bih s njim, što da ne. Volela bih da Ana Nikolić bude ona stara Ana Januar, kada su muškarci padali na nju”, završava Elektra.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM