Star

19 септембра, 2020 14:00

Emina Jahović pod STRESOM zbog SINA! Našao njene FOTKE sa NOVIM TIPOM!

Emina Jahović besna je kao ris na medije u Turskoj koji je prate u stopu i o njenom ljubavnom životu pišu svaki dan. Iako do sada nije imala probleme sa sinovima Jamanom i Javuzom, a dok je bila u vezama nakon braka, sada je situacija mnogo drugačija.

Emina sinu blokirala mobilni telefon

„Mnogo je tužna jer je njen stariji sin napunio 12 godina i za rođendan je dobio mobilni telefon. Kao i sva deca, i on ide po internetu kako bi igrao igrice, a usput čita i vesti koje mu non-stop iskaču“, započinje izvor za novi STAR i dodaje:


„A kada je naleteo na priču o njegovoj mami i njenom novom dečku, ništa mu nije bilo jasno. Počeo je da zapitkuje Eminu ko je to i zašto to sve pišu. Njoj je sve to palo mnogo teško, sve je to stres za decu, naročito posle razvoda roditelja. Mnogo je plakala jer su deca još uvek mala da shvate neke stvare, a opet dovoljno velika da sa 8 i 12 godina koliko imaju shvate da se nešto dešava i da ne može da ih laže”, priča izvor blizak Emini i nastavlja:

Mama voli samo njih dvojicu!

„Sve je ovo strašno, Emina je odmah objasnila Jamanu da i nju i tatu novinari stalno jure i svašta pišu. Objasnila mu je da ne treba da obraća pažnju na to, te da ona osim njih dvojice ne voli nikog drugog. Naravno, ako bude našla novog životnog saputnika, prvo će sve reći njemu i mlađem sinu. Deci opet nije bilo jasno zašto se po sajtovima pojavljuju slike njihove mame u zagrljaju nepoznatih momaka. Tada je pevačica zakazala konsultaciju sa psihologom i u mobilnom detetu blokirala svaki vid vesti kako bi ih sačuvala od svih zla koja se pišu”, otkrio je za STAR izvor blizak pevačici, koja je odmah posle tog stresa došla u Beograd kako bi završila sve obaveze.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR