svet

13 Maja, 2020 15:00

Emina Jahović RAZOTKRIVANJE! Da li znate njeno PRAVO IME?

Šest stvari iz života Emine Jahović koje možda niste znali!

Dva muža
Emina Jahović iza sebe ima dva braka. U prvi je ušla veoma mlada, imala je samo 17 godina, i taj brak sa Aladinom Đulovićem iz Novog Pazara potrajao je tek nekoliko meseci. Emina je žudela za estradom i prvim albumom, a to patrijarhalna Aladinova porodica nije odobravala, pa su se razišli. Razvela se i od turskog pevača Mustafe Sandala, s kojim ima dva sina Jamana i Javuza, ali su sada opet zajedno.
Glumica
Osim po muzičkoj karijeri i ljubavnom životu, Emina Jahović je u Turskoj poznata i po svom glumačkom umeću. Imala je ulogu u popularnoj seriji „Polje lala“, a snimila je i dve reklame za vodećeg mobilnog operatera Turske.

Emilija – pravo ime
Pravo ime joj je Emilija, ali je ona još pre 15 godina odlučila da ga ne koristi u javnosti jer je mislila da je Emina zvučnije i efektnije. Iako je svi znaju kao Eminu, podatke u ličnoj karti nije menjala, pa tako i dalje piše Emilija, što ona krije od javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Svi detalji žestokog RATA Karleuše i Anastasije! Doktori u panici: Zbog Novakove žene dobićemo RAK KOŽE! Brenin sin Stefan smuvao poznatu pevačicu! Karić u velikom problemu!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”

PROČITAJTE JOŠ: Karleuša napravila HAOS u Turskoj! Miranu Aslanbeju PUCA veridba zbog nje!

Lekarska porodica
Eminin otac Nusret bio je kardiolog, a majka Senija pedijatar. Ima stariju sestru Sibinu, koja se poput roditelja odlučila za medicinu i postala dečji psihijatar, dok je stariji brat Mirsad bio slavni košarkaš. Dok je igrao u Turskoj, promenio je prezime iz Jahović u Turkdžan.

Košarka
Po ugledu na starijeg brata Mirsada, Emina je počela da trenira košarku i istrajala je cele dve godine, ali kada je u roku od samo četiri meseca porasla 11 centimetara, majka Senija joj je predložila da prestane sa tim sportom. Emina je poslušala, ali nije odustala od zdravog života i vežbanja.
Marko Mišković
Svojevremeno su je povezivali sa Markom Miškovićem, a simpatije prema njemu Emina nije krila. „Marko i ja smo zasad samo dobri drugari. Moj budući dečko mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto i desi, sigurno je da to neću kriti“, izjavila je 2006. godine za magazin SVET,

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET i INSTAGRAM