svet

July 2, 2014 12:20

By

Emina Jahović Sandal: Mustafa je i dalje ljubomoran na muškarce oko mene!

emina-hello_334_4_595

Kao ličnost puna pozitivne energije i novih ideja, pevačica Emina Jahović Sandal stalno realizuje nove poslovne poduhvate kojima pomera granice na domaćoj javnoj sceni, a prema nepisanom pravilu sve njene poteze publika uvek dočeka sa oduševljenjem. Osim što je nedavno završila novi CD, čije je objavljivanje odložila zbog poplava u našoj zemlji, dugonoga lepotica publiku je obradovala singlom „Nesanica“, za koji je snimila i visokobudžetni spot, a na domaćem tržištu se pojavio i njen parfem „Closer“. Novu mirisnu notu promovisala je prvo u Beogradu, a zatim putuje i u druge krajeve Srbije, što će biti odlična prilika da se druži sa svojim fanovima. Stvaranje i izvođenje kvalitetnih melodija nije dovoljno da bi ova ambiciozna dama izrazila svoju kreativnost, pa je imala priliku da se oproba i kao glumica, plasirala je svoj parfem, a na sreću njenih ukućana najveća pasija joj je kuvanje. U moru obaveza, koje sebi nameće, Emina nikada ne zapostavlja porodicu koja joj je prioritet. Suprug Mustafa i sinovi, petoipogodišnji Jaman i dvogodišnji Javuz, njena su najveća inspiracija.

Mustafa je ranije pokazivao ljubomoru, naročito kada snimate provokativne spotove, da li je i dalje tako?
– Kod mog muža i dalje postoji doza ljubomore. Kada sam radila poslednji spot, imao je malu krizu i želeo je da izbaci mnoge delove, ali se na kraju opustio. Kod njega uvek postoje momenti u kojima želi mnogo toga da promeni, ali to je meni prirodno. Kad postoji ljubav, postoji i ljubomora.

Kakvi ste vi? Smetaju li vam njegove obožavateljke ili zgodne manekenke koje se pojavljuju u spotovima?
– Ni meni nije svejedno kada vidim njega u zagrljaju druge žene, ali navikla sam na to. To je deo posla i moram to da prihvatim.

Ostatak intervjua pročitajte OVDE.

Autor: Life Content