Emina Jahović u preslatkom društvu
Svet

September 4, 2022 16:00

By

Nesuglasice s bivšim su je promenile: Evo u čijem društvu uživa Emina nakon svih propalih ljubavi

Emina Jahović u preslatkom društvu

Pop zvezda Emina Jahović poreklom iz Novog Pazara, svoje vreme trud, rad i zalaganje uložila je u sinove, a nakon razvoda za Mustafom i u karijeru, koja je krenula uzlaznom putanjom kada je lansirala beauty brend.

Živi na relaciji Beograd-Turska a svoj stan u kom živi sa Jamanom i Javuzom i preslatkim ljubimcem, preuredila je po svom ukusu kako bi svima bilo udobno i komforno. Protekli period za Eminu bio je težak – razvod od supruga, koji je ponovo stao na ludi kamen, neispoštovane alimentacije ali i nekoliko završenih ljubavi.

Pročitajte: Emina Jahović nikad nije bila lepša – On je razlog njenog savršenog izgleda (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Beg od gradske vreve i buke – Emina Jahović u preslatkom društvu

Kako bi se odmorila od svega, Emina je prethodnih dana uživala u neobičnom društvu. Boravila je u prirodu u društvu srna, pitomih životinja.

Pročitajte: Emina Jahović krenula dalje – Evo kako živi pevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Sliku je objavila putem Instagrama a mnogo pratioci peokomentarisali su da nikad bolje nije izgledala. Potpuno se prepustila uživanju daleko od gradska vreve i buke što je, složićete se, svima preko potrebno.

Podsećanja radi, Emina Jahović je nedavno za magazin “Story” pričala o braku sa Mustafom i nesuglasicama koje imaju i koje nisu razrešili. Osim toga, istakla je da se odlično o seća i da uživa u svemu što joj život nosi, uključujući i odrastanje sinova.

Pročitajte: Emina i milijarder uhvaćeni na letovanju – Nisu odvajali pogled jedno sa drugog (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Daće im ideju o odlukama u životu pre nego što ih donesu. Uz njih sam, i dok god sam tu, biću im uvek njihova najveća podrška i učitelj, dajući im |jubav koju ponekad ne mogu ni da zamislim. Samo želim da moja deca odrastu u dobre, poštene, mentalno zdrave ljude, s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu.  Slobodu sam skoro spoznala i moram da priznam da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot