Emina Jahović
Svet

27 Juna, 2021 17:00

Emina Jahović zbog dece ide kod psihijatra!

Nije joj lako!

Emina Jahović nedavno je odlučila da krene na psihoterapije, a glavna motivacija bili su joj sinovi Jaman i Javuz. Otkako je preležala korona virus često ima napade panike, nakupila se raznih strahova koje sama ne može da prevlada.

Problem je počeo zbog korone, a dotukli je skandali i suđenje sa Mustafom!

Emina Jahović

Emina je poslednjih godinu dana stalno u nekom strahu i mnogo brine. U karantinu se plašila za majku, za njeno zdravlje, a dugo nije mogla ni da je vidi. Posao joj je stao, a ni prodaja šminke koju je lansirala na tržište prošle godine nije dobro išla. Na sve to su došli skandali sa Mustafom. Ispalo je da čoveka kog je toliko volela i sa kojim ima dvoje dece mora da tuži. Onda je dobila koronu i upalu pluća, a tada su krenuli napadi panike pa je morala da potraži pomoć psihijatra. Ona se već neko vreme leči kod uglednog beogradskog stručnjaka, dolazi u njegovu privatnu ordinaciju na terapije i već vidi veliki napredak – kaže za Svet izvor blizak pevačici.

Mustafa Sandal

A ona je na neki način i sama nagovestila šta se dešava:

Emina Jahović

Korona je uticala na sve, finansijski ali mislim najviše psihički, tek će ljudi osetiti prave posledice a onda će psihijatri imati pune ruke posla – rekla je nedavno Emina.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: NIKOLA TOMIĆ, VLADA LUKIĆ