Dečko Snežane Đurišić
Svet

8 Februar, 2022 18:00

Emotivni partner Snežane Đurišić godinama krije jednu tajnu, a evo i koju!

Diva narodne muzike, Snežana Đurišić već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem. Snežana retko govori o svojoj ljubavi, ali njih dvoje su nerazdvojni i već neko vreme žive zajedno.

snežana i vanja

ATA/IMAGES

Međutim, izgleda da nije sve tako bajno kao što izgleda?

Naime, doktor Vanja, višegodišnji partner pevačice, ne prestaje da intrigira javnost, a kako domaći mediji prenose, čuveni ginekolog godinama krije jednu tajnu!

Izvor blizak popularnom paru, svojevremeno za „Alo“ je ispričao da poznati doktor Vanja Milošević ne koristi svoje pravo ime u javnosti već nadimak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

– Snežanin partner se ne zove Vanja, već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja! Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije – izjavio je sagovornik na početku razgovora i dodao da doktor Milošević nije tako tajanstven kada je reč o ženama.

Dečko Snežane Đurišić je pre romantične veze sa njom imao samo jedan brak u kojem je dobio ćerku i sina, a kako saznajemo, a domaći mediji prenose, pre nekoliko godina dobio je još jednu devojčicu u vanbračnoj vezi.

– Vanja ima dvoje dece iz prvog braka koja imaju nešto više od 20 godina. Iz vanbračne zajednice ima ćerku od četiri godine sa mladom ženom. Sa svima njima je u stalnom kontaktu – rekao je izvor.

Pročitajte: Zbog ovoga je Snežana Đurišić na meti ljubomornih koleginica!

– Priče koje se plasiraju o njemu da je ženskaroš delimično jesu tačne jer je ranije mnogo šarao! On je šarmantan muškarac koji je mnogo voleo da bude u društvu lepih žena, koje su se, pre emotivnog odnosa sa Snežom, za njega lepile kao muve! Brojne afere koje je imao nikada nije krio i voleo je da ide po kafanama i restoranima sa atraktivnim devojkama i lumpuje sa njima! Čak ih je i dovodio na svoje radno mesto i predstavljao kolegama u GAK „Narodni front – izjavio je izvor za gore pomenuti list i dodao, da se Milošević malo smirio otkako je upoznao Snežanu.

RAJKO RISTIĆ

– Promenio se otkako je sa Snežanom i više ne trči za ženama! Ne verujem da je neku muvao u skorije vreme jer prosto nije sada u tom fazonu. To samo znači da je veza sa Snežom zaista ozbiljna. Ali, ko zna, budući da je oduvek bio veliki zavodnik, možda se i dalje udvara ženama, ali samo tajno, da niko ne zna – izjavio je izvor za „Alo“ svojevremeno.

Poznati par godinama godinama privlači domaće medije svojom inspirativnom ljubavnom pričom, iako se neretko u medijima spekulisalo o njihovom odnosu, Snežana i Vanja ruše predrasude o svojoj romansi, a porodično gnezdo svili su u luksuznoj vili u Jajincima, koju je Đurišićeva izgradila ’80tih godina.

Pročitajte: Đorđe David opleo po kolegama: „Zorica i Lukas pljuju u kantu iz koje su pili vodu! Nemaju šanse u ratu protiv Saše Popovića!“

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ