Zdravlje Nikole Rokvić
Scandal

11 Januara, 2022 19:30

EMOTIVNO! Nikola opisao kako su u domu Rokvića izgledali praznici posle Marinkove smrti!

Nikola Rokvić proveo je praznike po prvi put bez svog oca Marinka, koji nas je prerano napustio 6. novembra prošle godine.

Nikola opisao kako su u domu Rokvića izgledali praznici posle Marinkove smrti!

Pevač je ispričao kako su protekli Božić i Nova godina u njegovoj porodici, kao i koji su mu planovi za novu, 2022. godinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Najbitnija je porodica, najbitnija su naša deca. Bitno je da se okupimo za Božić, da odemo na liturgiju, a onda da imamo i taj zajednički ručak gde se iznosi česnica, da vidmo ko izvlači novčić i kome će godina biti srećna. Bojana, Leona i Simeon su spremali jelku i ukrase, sve je u toj novogodišnjoj atmosferi. Simeonu je Deda Mraz doneo Hulkovo odelo, a Leoni Ponija. Dobili su šta su tražili, jer su bili dobri – rekao je Nikola u “Premijeri“, a onda se osvrnuo na svoje poslovne planove.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Treba imati ciljeve i na vreme krenuti ka njima. Ja sam zadao sebi neke ciljeve i verujem da će ova godina biti goidina moje karijere. Imam osećaj da je došlo vreme da se posvetim pesmama i pevanju i nadam se da ću u ovoj godini iskoristiti svoj potencijal – rekao je Nikola koji je inače bio na korak do snimanja pojedinih pesama koje su danas jedne od naših najvećih hitova.

PROČITAJTE I…Fudbaler NEUTEŠAN! Duško Tošić posle sukoba sa Jelenom doživeo tragediju!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM