Era Ojdanić
Svet

21 Juna, 2021 17:00

Era Ojdanić neutešan zbog smrti Novice Zdravkovića!

Oprostio se od svog kolege!

Pevač Novica Zdravković danas je sahranjen na Centralnom Beogradskom groblju. Od njega se oprostio veliki broj porodice, prijatelja i kolega, a pevač Era Ojdanić mnogo teško podneo odlazak brata legendarnog Tome Zdravkovića.

TUGA!

Sahranjen Novica Zdravković

Mnogo tužno i žalosno. Mnogo mi ga je žao kao kolege, prijatelja i kao svog brata. Novica je bio jedan veliki čovek i veliki umetnik, dobar otac i narod ga je mnogo voleo. Ostavio je mnogo pesama gde će generacije da se sećaju našeg Noleta. Gledao sa,m ga kao rođenog dana. Svake godine je dolazio kod mene na Miss Lipovačkih dana, nekoliko puta je bio u stručnom žiriju, lepo smo se družili i uvek kada smo se videli to je bio pravi gradski zagrljaj. Ja sam već izjavio saučešće njegovoj porodici, a njemu Bog neka dušu prosti – rekao je neutešni Era za Kurir TV, koji se poslednjih godina oprostio od velikog broja kolega.

Era se oprostio od Novice Zdravkovića

Novica je preminuo od kancera, a sve vreme Era kao njegov prijatelj bio je tu uz njega.

Pročitajte: Sahranjen Novica Zdravković, neutešna porodica imala samo jednu želju!

Sretali smo se u televizijskim emisijama i uvek mi je govorio, „Nije dobro, ali ne dam se, pobediću ja“, ali video sam iz dana u dan da je fizički propadao, ali je bio veliki borac i borio se sa bolešću – rekao je Era Ojdanić.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČICEVIĆ