sahrana milutin mrkonjic
Scandal

December 2, 2021 14:38

By

Estrada se POZDRAVLJA od Mrke! Uz Anu su Goca Šaulić, Karleuša, Keba! Čak je došao i Titov unuk!

Sahrana Milutina Mrkonjića Mrke je u toku, u teškom stanju, uplakana i skrhana Ana Bekuta prima saučešća velikog borja ljudi, među kojima su i njena kolege sa estrade. Uz njih, okupio se ogroman broju ljudi koji su hteli da odaju počast Mrki.

Estrada se POZDRAVLJA od Mrke!

Nakon Ane Bekute, koja je među prvima stigla, došli su harmonikaš Mirko Kodić koji je izjavio Bekuti saučešće, Milica Pavlović, Dragan Kojić Keba a suprugom Oljom  i Jelena Karleuša, Gordana Šaulić, Steva Simeunović…

Supruga pokojnog Šabana Šaulića, Gordana, na sahrani je bledog lica izjavila saučešće, a još uek je u šoku zbog gubitka dugogodišnjeg porodičnog prijatelja.

GOCA SAULIC mrka sahrana

ATA IMAGES

Na sahranu pristižu još poznatih lica sa estrade – Anini, ali i Mrkini prijatelji, koji su van sebe zbog njegovog odlaska. Među prvima je stigao folker Aco Pejović, koji je uplakane oči krio ispod tamnih naočara.

sahrana milutin mrkonjic

ATA IMAGES

Na sahranu je stigla i Mira Škorić, vidno utučena zbog Mrkine smrti.

Marko Rokvić, koji je nedavno sahranio oca Marinka Rokvića, takođe je došao na sahranu i ožalošćenima izjavio saučešće, a potom poljubio kovčeg.

Sahrani prisustvuje i mlada pevačica Milica Jokić, inače devojka Luke Dačića, sina Ivice Dačića.

Joska Broz

ATA IMAGES

Pored brojnih stranačkih kolega, i drugih partijskih funkcionera, na sahrani se pojavio i unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz.

FOTO: ATA IMAGES