Star

18 Septembra, 2021 19:00

Eva Ras besna: „Mirjana Karanović me ZASIPA g*vnima!”

Sukob između Eve Ras i Mirjane Karanović ne jenjava, a sve je nastalo kada je Mira izjavila da ne zna da je njena starija koleginica izgubila ćerku. Glumice se danima prepucavaju preko medija, a Eva za Star tvrdi da je sa Mirjanom bila komšinica i da ona sve laže.

Eva Ras besna na Miru Karanović!

Mirjana i ja smo živele u istoj ulici na Vračaru, ja sam stanovala u Požarevačkoj 33, a ona dva broja ispod mene. To vam samo govori koliko je njena mržnja surova prema meni. Nisam joj otela ni ulogu ni muža, ne znam što tako priča za mene. Zasipa me g*vnima već duži period. Laže da me nije srela 20 godina. Srećem je stalno po aerodromima. Nedavno sam se vraćala iz Sarajeva, i avion je kasnio punih deset sati. E pa toliko sam je gledala u oči, a ona se pravila luda. Nije htela ni dobar dan da mi kaže. Eto kakva je ona! Ko zna, možda i meni Karanovićka sutra negde lupi šamarčinu, mada ja za nju ne postojim, tako da me verovatno neće napastvovatiobjašnjava Eva i otkriva da oseća da joj se bliži kraj.

Ne očekujem ni loše ni dobro. Očekujem da napustim ovaj svet. Rekla sam da kada umrem, ne želim ni da se objavi ta vest. Neka svi misle da sam još živa. Ne želim ništa od tog cirkusa. Ne treba mi ništa, ni cveće, ni sveće. Ne treba ni Mocart da svira. Moj muž je umro 1982. godine, jedva sam sprečila da ga ne sahrane u Aleji jer to nije želeo. Ne želim ni ja. Testament nisam pisala jer me ne zanima šta će biti kada umrem.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR