scandal

June 6, 2019 13:00

By

Evo sa kim se smuvala Dragana Mitar po napuštanju Zadruge


Po napuštanju “Zadruge 2” Dragana Mitar je podnela papire za razvod braka, a prema pisanju Alo Vip-a ona je pružila novu šansu nekadašnjem ljubavniku iz Novog Pazara.

– Dragana je shvatila da se njena osećanja prema Edu nisu ugasila, pogotovo što joj je on poslao tortu sa posvetom dok je bila u “Zadruzi” – ispričao je izvor spomenutog nedeljnika, dodajući da je upravo njega nazivala “gospodin Torta” ne bi li mu zaštitila identitet u rijalitiju.

– Čim je izašla iz rijalitija, pozvala ga je da mu se zahvali, ali i da ga pita da li mu se dopalo njeno učešće i da li joj išta zamera – dodao je izvor, ističući da je on brže-bolje došao u Beograd da se nađe sa nekadašnjom “modelsicom”.

– Tačno je da je “Gospodin Torta” u Beogradu. Treba tek da vidimo šta će biti sa nama. U svakom slučaju, on je tu, podrška mi je i to mi puno znači – izjavila je Dragana za spomenuti nedeljnik.

https://svet-scandal.rs/vesti/prozivke-posle-rijalitija-dragana-mitar-se-javno-obratila-nenadu-aleksicu-sta-ce-sa-da-kaze-na-ovo/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević