scandal

April 25, 2019 20:30

By

Evo šta Zorica Marković kaže o svojoj poznatoj koleginici: Bila je zaboravljena žena sa 120kg, a onda sam joj ja zaradila 120.000 EVRA (foto)

Ovih dana društvenim mrežama kruži zajednička fotografija pevačica Zorice Marković i Vesne Zmijanac. Ove dve koleginice pozirale su nasmejane i zabeležile uspomenu koja će ih uvek sećati na period kada su bile izuzetno bliske prijateljice i poslovne saradnice, budući da to odavno već nisu… Naprotiv.

Naime, Zorica je nedavno u “Zadruzi” ispričala da se sa Vesnom družila više od tri decenije, a da je do prekida prijateljstva došlo to što joj je koleginica, kako kaže, zabila nož u leđa, uprkos tome što joj je pomogla onda kada joj je bilo najpotrebnije.

– Ja sam trideset i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj, a ona je meni čekala i najmanju sitnicu da mi ga… Što javno, što ispod žita, da ti ne pričam, to je mene koštalo i para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena sa 120 kilograma, ja sam je dovela kod mene u restoran i rekla da nastupa svakog četvrtka. Ona je zaradila 120 hiljada evra u mojoj kafani – ispričala je Zorica pre dva meseca.

https://svet-scandal.rs/vesti/ko-tu-koga-laze-zorica-markovic-tvrdi-da-se-pomirila-sa-bivsim-muzem-on-nece-ni-da-cuje-za-nju/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević