Svet

22 Januara, 2022 15:00

Filip Car ponovo na sudu zbog onoga što je rekao u Zadruzi!

Filipu Caru nedavno su saopštili da je pravni problem koji je imao u Hrvatskoj i čak bio na poternici sređen, pa sada može da se vrati kući u Crikvenicu,  ali kako saznajemo, protiv njega je podignuta nova optužnica!
Kako nam je ispričao izvor, Cara će goniti za narušavanje javnog reda i mira, ali i za štetu koju je naneo zapalivši tuđ auto!

Filip Car ponovo na sudu zbog onoga što je rekao u Zadruzi!

On je već saslušavan zbog toga, ali u tom momentu nije bilo konkretnih, jakih dokaza koji bi upućivali baš na njega. Nažalost, sada imaju potvrdu, plus, budala je u jednom momentu u rijalitiju pričao kako se nekom komšiji osvetio tako što mu je zapalio kola. Kroz šifre, ali su u policiji sve povezali. Hteo je da ispadne faca, a zajebao se samo tako.


Umesto da ćuti, da gleda da se sve stiša i sredi jer je muke imao u Hrvatskoj sa raznim optužbama jer je bio umešan u razne priče, on lupeta u rijalitiju, a zna da se njegova svaka reč prati i snima i da ga samo love. Budala, ispričao je tu priču, otkrio se, pa posle kaže da jedva čeka da vidi sestru i njeno dete za koje je jako vezan.

ATA IMAGES

Moraće da nađe nekog dobrog advokata i da proba to da ospori, ne znam šta će da radi. Mi smo se pribojavali da će Maja da ga isprovocira ili nešto da kaže pošto je upućena u dosta stvari, ali čovek jesam sebe zeznuo. Na sve to, tuži ga i Ademir Peleš, kome je razbio vilicu u Zadruzi – ispričao nam je Filipov drug.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES