Film o Duletu Saviću svet portal svet
Svet

January 24, 2024 22:18

By

Srećne vesti iz porodice Vujadina i Mirke: Dule otkrio sve detalje o onome što su svi čekali (foto)

Film o Duletu Saviću uskoro će biti prikazan

Fudbaler Dule Savić ostaće upamćen kao legenda srpskog fudbala i jedini sportista kome su opevani ime i prezime. A, pored legendarne pesme, napisana je knjiga, ali i snimljen film o Duletu Saviću koji će premijerno biti prikazan 31.1. u “MTS Dvoranu”

Film o Duletu Saviću

Rajko Ristić

Tim povodom Dule je danas imao konferenciju za medije. On je istakao da je film pogledao čak tri puta. A, u dokumentarcu se mogu videti izjave Duletovih brojnih prijatelja i saigrača.

Pročitajte Sve je izgledalo idealno, a nije bilo nikad – Mirkin odnos sa svekrvom je oduvek bio komplikovan 

– Tačno je sve što su moji prijatelji u filmu rekli. Da je go koji je odveo Zvezdu na prolećni deo evropskog takmičenjaobeležio moju karijeru, bilo je i drugih golova, ali ovaj je obeležio i karijeru, i moju generaciju, i Crvenu zvezdu – izjavio je Dule.

Film o Duletu Saviću svet portal svet

Rajko Ristić

– Zvezda se te godine tim golom plasirala za prolećni deo evropskog takmičenja i bila jedini klub u Jugoslaviji koja je igrala na proleće – izjavio je Dule, a u jednom trenutku preko video-poziva uključio se njegov sin Vujadin po čijem osmehu se moglo zaključiti koliko je srećan što ćemo konačno gledati film o njegovom ocu.

Film o Duletu Saviću važan za buduće generacije

Legenda srpskog fudbala otkrila je da je veoma srećan što je snimljen ovaj film.

– Ne zbog mene, nego da ostane kao zapis za generacije koje dolaze posle nas – izjavio je Dule.

Film o Duletu Saviću svet portal svet

Rajko Ristić

Možda će neko kroz film malo bolje upoznati ne samo mene, nego i ljude koji su govorili, moje prijatelje, klub, vreme i fudbal koji smo igrali – zaključio je Dule Savić.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ