Recept Ane Bekute svet novine svet portal
Svet

February 14, 2024 13:13

By

Ana Bekuta na Dan zaljubljenih objavila fotografiju s partnerom: Uputila mu poruku prepunu ljubavi (foto)

Fotografija Ane Bekute s partnerom raznežila i rastužila sve

Otkad je na kraju 2021. godine preminuo njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić, tuga Ane Bekute ne prolazi. I dok svi očekuju da je posle više od tri godine od Mrkine smrti vide srećnu i ponovo zaljubljenu, pevačica živi od sećanja na njega. A da je to zaista tako svedoči i fotografija Ane Bekute koju je objavila danas, na Dan zaljubljenih. Uz nju je napisala i prelepe reči, dok u pozadini ide pesma “Zagrli me”, koju je snimila sa Halidom Bešlićem.

Fotografija Ane Bekute svet portal svet

Ata images

– “Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nem, a ja gluva. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim telima, u drugim vremenima. I volela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvezda na nebu ne izgori u zaborav” – napisala je Ana stihove namenjene Milutinu.

Uz pomenuto stihove dodala je:

– Snimila sam našu pesmu. Zagrli me – a uz ove reči prepune ljubavi stavila je emotikon srca.

Pročitajte Marinkov vanbračni sin više neće da ćuti o prošlosti, tvrdi da je maćeha kriva za sve – Oglasila se i Slavica 

Ana je ovom objavom izazvala brojne reakcije, mnoge pratioce je raznežila, a neke i rastužila.

– Divni ste, to je velika ljubav i večna. Verujte da su voljene osobe koje nas fizički napuste sa nama.  Mi ih ne vidimo, ali osetimo tu ljubav i tu toplinu kojom nas oni čuvaju – napisao je u komentarima jedan od pratilaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Ova fotografija Ane Bekute i Milutina Mrkonjića nije jedina na pevačicinom profilu, naprotiv, mnoštvo ih je. Pevačica često sa svojim pratiocima podeli neke njihove zajedničke uspomene, uglavnom na njoj i Mrki značajne datume. A, kada u intervjuima govori o preminulom partenru, Ana ne može da zadrži suze.

Pročitajte Poruka u cveću na grobu Milutina Mrkonjića Anu dovela do suza – Zar ovako teške reči

– Znam ko je danas u nebeskoj kafani. Prošla je 81 godina otkako si zauvek ulepšao planetu. Počivaj u radosti – napisala je pevačica u jednoj objavi na dan Mrkinog rođenja, dok je na godišnjicu njegove smrti objavila:

– Počinje treća zima bez tvoje topline, a u ove dve godine bez tvog prisustva kao da uopšte nije izašlo sunce. Pamtimo te po velikim delima, ali i po sitnicama. Počivaj mirno u svojoj toplini, svom suncu, svojim prelepim sitnicama i velikim delima. Do neba i iznad neba te vole Ana, Igor, Sonja i Branko.

Fotografija Ane Bekutesvet portal svet

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM