Scandal

16 Avgusta, 2020 16:00

Gastoz ODLEPIO na JK! Duško POLUDEO od LJUBOMORE!

Kako SCANDAL! saznaje Duško Tošić besan je kao ris jer Nenad Marinković Gastoz komentariše slike njegove žene Jelene Karleuše.

Naime, Gastoz je odlepio kad je video JK na slikama s plaže u Turskoj, pa nije štedeo komplimente: Savršenstvo! Svaka slika bolja je od prethodne! To telo! Lepotice, samo su neki od komentara na slike, pa nas ne čudi što je Tošiću pao mrak na oči! Kako smo saznali, on se žalio i drugu, te je rekao: Šta onaj mali Gastoz komentariše slike moje žene?! Odakle mu pravo?!


– Naravno, Duško je svestan da mu je žena zgodna, lepa i popularna! On nema ni živaca da čita sve komentare, ali mu je Gastoz zasmetao jer je javna ličnost i prosto kada se Gastoz oglasi, odmah to i mediji prenose i stvaraju se razne priče i afere bez ikakve potrebe. Drugim rečima, Dušku nije jasno šta Gastoz hoće od njegove žene. Smatra da ne bi smeo da bude tako napadan jer dobro zna da je Jelena udata i da ima dve ćerke koje takođe sve to mogu da vide na Instagramu, pa se nada da će se Marinković smiriti – objašnjava izvor za SCANDAL!

Novi SCANDAL! UNIŠTIĆE IM ŽIVOT: OVAJ ČOVEK RADI O GLAVI LUNI I MARKU! Ana Korać MORA HITNO NA OPERACIJU! Gastoz OSTAVLJA KARLEUŠI PORUKE! (VIDEO)

 

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL! i INSTAGRAM