goca božinovska rešila
Star

26 марта, 2022 18:06

Goca Božinovska se moli da njen unuk ne prođe kao sin Mirko! Proganjaju je strašne slike iz prošlosti!

Istaknuta pevačica Goca Božinovska tokom medijskog istupanja prisetila se bombardovanja 1999. godine, a tada ju je ova strašna vest zadesila dok je bila u Parizu na nastupu, te odmah nakon tezge spakovala kofere i vratila se u svoj dom, kako bi bila sa naslednicima i majkom.

– Teško sam preživela kao i svi mi, imala sam dvoje malo dece. Mene je to zateklo u Parizu, pevala sam svadbu, prekinulo se sve i onda smo svi – kud koji mili moji, kako se ko snašao da se vrati, zatvorene granice, aerodromi, katastrofa. Srećom, njima je otac tada bio živ i tog momenta je odmah reagovao, otišao po njih u stan na Novom Beogradu i doveo ih u Surčin i naravno da im je bolje bilo sa ocem u podrumu, onda sam ja stigla, peške preko granice i tada je krenula borba – rekla je Božinovska, pa je u dahu nastavila svoju ispovest.

Pročitajte:HOROR! Goca Božinovska izbegla metak u glavu! „Čovek je ubijen na mom nastupu!“

– Najgore je bilo što smo mi mislili da će to da stane, međutim to nije prestajalo onda smo mi bili u borbi šta dalje, kuda sa decom, sa svim svojima, strašno, ne volim ni da se sećam – objašnjava Gordana Republika.rs/Srpski telegraf,  i priznaje da su joj naslednici bili najveća motivacija i vera da će u svetliju budućnost.

– Snaga su uvek deca i borba za njihov opstanak i da oni imaju sve, to je strašan period. Ja se i sada sekiram za ovu decu, žao mi je što nisu proživeli ništa, samo pamte pandemije, bombardovanja, to je bilo i u naše vreme, ali sam ja bila jako mala. Mama je bila vakcinisana protiv variolevere, primila je vakcinu na koju je dobila alergiju i to je bio haos, jedva su je vratili u život, sećam se i tih momenata, ali to je nekako bilo prolazno. Ovo sam već bila svesna i problema sebe, dece i najmilijih, strašno je sve – završava pevačica.

Pročitajte: „Ne mogu da dođem i kažem – ‘Hajde, ženi me’! Evo ko tera Aleksandru Mladenović da se UDA!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: Ivan Vučičević