GOCA BOŽINOVSKA
Star

5 Marta, 2022 16:00

„Hoćeš da mi rasturiš BRAK?“: Gocu Božinovsku napao SIN, sve zbog strašne izjave o prevari!

Goca Božinovska poznata je kao neko ko priča bez dlake na jeziku, pa je upravo zbog toga napravila ozbiljan problem i rođenom sinu. Kod Sanje Marinković u emisiji je kao iz topa rekla da svi muškarci varaju svoje žene, pa ju je Mirko napao kad je to čuo!

– Goca je iskrena, nekad i ne razmišlja šta priča, nije ona imala lošu nameru, niti je aludirala na to da Mirko vara Bojanu. Nego je tema bila takva, govorilo se o varanju u braku, a Goca je samo rekla da je svaki muškarac sklon švaleraciji, kao i da se žene kada se udaju zapuste i posle se pitaju što im muž ima drugu. Naravno, tu emisiju je gledala i njena snajka Bojana, pa je odmah skočila na Mirka da ga smara na tu temu. Nije mu direktno rekla o čemu se radi, ali ga je upozorila da zaboravi i na nju, i na sina samo ako mu padne na pamet da se švaleriše. Tek kasnije Mirko je shvatio šta se desilo i zbog čega je Bojana vodila sa njim takav razgovor priča nam izvor blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte: Rani radovi poznate pevačice! Novac joj stavljali među grudi, u cipele… Isplivao snimak! (VIDEO)

– Bio je besan kao ris. Odmah je otišao kod Goce i počeo da urla. Pitao je da li razmišlja šta priča na televiziji i da je zbog nje upravo imao problem sa ženom. Goca je pokušala da mu objasni u kom kontekstu je to rekla, ali on nije hteo da je sluša. Rekao joj je da tako može da mu uništi brak i da pazi šta izjavljujekaže naš izvor i nastavlja:

– Goca se posle baš nasekirala. Molila je Bojanu da joj oprosti i objasnila da je mislila na to da muškarci varaju žene koje ne mare više za svoje muževe i koje su zapuštene, a Bojana nije ništa od toga. Govorila joj je da Mirko nju voli i da bi umro za nju. Bojana joj je rekla da se ne sekira i da nije ona kriva ni za štazavršava naš izvor.

Pročitajte: Anabelu uvredio kolega, ona mu žestoko odbrusila: „Igrao si se u pesku dok sam ja imala hitove!“

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković