svet

April 11, 2019 13:19

By

Goca Tržan konačno progovorila zašto nije pričala sa Ivanom Peters: Ostaćete u čudu kada čujete koji su razlozi!


Nekadašnje pevačice grupe “Tap 011” Ivana Peters i Goca Tržan tek pre par godina unazad počele su intenzivno da se druže.

Dok su se prethodnu deceniju ignorisale i to iz potpuno bezazlenih razloga, a možda i ne.

“Nas dve smo se rastale u miru, a svaka sa nekim nerešenim statusom u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nismo imale mnogo tema za razgovor. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend “Tap 011″. Obe smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno pre tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu”, bila je iskrena Goca i nastavlja:

“Ivana me je veoma nervirala pošto je pevala mnogo bolje i drugačije od mene. Dok sam slušala Ivanu mislila sam da glumata, a zapravo sam se divila njenom glasu, znajući da nikad neću pevati kao ona. Bila sam ljubomorna i zbog toga što sam bila ubeđena da se svi frajeri lože na nju”, zaključuje Goca, a piše Puls.

 

S druge strane Ivana ističe:

“Uvek smo bile prisutne u životu one druge, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo tek pre nekoliko godina. Bila sam uz Gocu dok je prolazila kroz razvod, jer se njen razlaz sa bivšim suprugom odvijao onda kad smo organizovali koncert”, izjavila je Ivana za “Gloriju “.

Možda je baš ovo bio razlog zašto se grupa raspala jer je dobro poznato da se to desilo na Gocinu inicijativu, ali najbitnije je da su prevazišle nesuglasice, podjednako uspešne u svojim karijerama i najzad postale dobre prijateljice.

AUTOR: svet

FOTO: svet