Goran Bregović posle saobraćajnog udesa svet portal
Svet

December 23, 2023 19:30

By

Šokantni detalji o zdravstvenom stanju Gorana Bregovića isplivali u javnost: Trpeo je nesnosne bolove…

Goran Bregović posle saobraćajnog udesa nastavio da svira

Proslavljeni muzičar Goran Bregović prošle godine je doživeo nezgodu u Parizu kada je pao sa motora i ozbiljno povredio rame. On je tada morao da otkaže sve zakazane nastupe, a kako je tekao njegov oporavak ispričao je estradni menadžer Radomir Raka Marić.

Goran Bregović posle saobraćajnog udesa svet portal

ata images

Goran Bregović posle saobraćajnog udesa operisan

Naime, saradnja Rake i Bregovića traje već dugo, još od perioda kada je Goran bio bubnjar u grupi Parni Valjak i kada je svirao sa Indeksima. Poznati menadžer izneo je u javnost do sada nepoznate detalje iz života Gorana Bregovića i otkrio kako je tekao njegov oporavak nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo u Francuskoj. Goran Bregović posle saobraćajnog udesa je morao na operaciju, a oporavak nije bio nimalo lak.

“Moj odnos sa njim je sada takav da ga nisam čuo od augusta. Letos sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Celo leto sam mu davao. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao. Kada je pao iz motora, to je bilo oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku ima. On nema uopšte deo ramena”, rekao je Marić.

Goran Bregović posle saobraćajnog udesa svet portal

ata images

Goran Bregović posle saobraćajnog udesa trpeo bolove, ali je i dalje svirao

Poznati menadžer je u intervjuu izjavio da je Goran Bregović posle saobraćajnog udesa ubrzo nastavio sa svojim nastupima iako je imao jake bolove.

Pročitajte Gde nestade najpoželjniji muškarac: Goran Bregović više ne liči na sebe (FOTO)

“Goran kad dođe na aerodrom pišti na skeneru pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega. Bez ruke je išao da svira, nema šanse da bi taj propustio tezgu jednu, nema tih para, to je zakazalo njemu sve mnogo unapred. Išao je na svirke a trpeo je nesnosne bolove, nije mog’o da spava kako ga je bolelo rame. Ali imao je zakazano, potpisane ugovore”, zaključio je on.

Goran Bregović posle saobraćajnog udesa svet portal

ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić