Svet

15 Jula, 2020 14:30

Gradonačelnik Leskovca OPTUŽIO Kiju! Pevačica BRUTALNA: „G*VNA niz vodu!“

Gradonačelnik i prvi čovek gradskog štaba za vanredne situacije u Leskovcu Goran Cvetanović, iznenadio je javnost kada je za lošu epidemiološku situaciju u ovom gradu okrivio nastup Kije Kockar.

BRUTALNE OPTUŽBE!

Nakon skoro dve nedelje od spornog nastupa u ovom gradu, oglasio se gradonačelnik koji nije birao reči kada je u pitanju bivša zadrugarka.

„Situacija je nepovoljna, preporuke od pre sedam dana nisu poštovane. Jedna diskoteka je prošlog vikenda organizovala koncert Kije Kockar, samo njeno ime govori o kakvoj se osobi radi, ovog vikenda je bilo nekakvih pena-partija, a ima i najava da će ih biti i sledećeg vikenda. Apsolutno su svi radili do dva sata posle ponoći iako je preporučeno do 23 sata. Sistem preporuka nije uspeo”, rekao je Cvetanović.

Kockareva se nakon ovih optužbi oglasila rekavši da nema nimalo griže savesti i nazvala Cvetanovića go*netom.

„Srce, pre nego što počneš da brineš o mom imenu, nadimku, prezimenu i kakva je to osoba sa istim, nemoj ja da počnem da malo brinem o tvojim člancima gde ponižavaš i vređaš žene. Ti si krivično osuđen za nasilje, zato ti je bolje da ćutiš”, napisala je Kija na svom Instagram profilu i nastavila:

„Hajde još malo da se pozabavimo njegovim člancima. E, pa ovako. Da li to piše da je čovek koji je osuđen da je pretukao svoju ženu uz pretnju pištoljem sada na funkciji gradonačelnika??? Da li sam ja to dobro pročitala?? I plus sve ovo ostalo… jojjj.. Sad go*na niz vodu i da pomognemo ljudima kojima je potrebno. Hvala, Leskovac, na svemu, čuvajte se korone i budala.”

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/PRINTSCREEN