Scandal

March 18, 2021 22:00

By

Grand produkcija OŠTRO osudila Vanju Knezević!

Povodom diskfalifikacije kandidatkinje Vanje Knezević iz emisije Zvezde Granda, Grand produkcija izdala je saopštenje. Emisija Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, neće tolerisati nikakve neosnovane i nestiinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu.

Oštro osudili Vanju

Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da  društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica.
Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije “share” , “repost” i “retweet”, koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija.
Svaki vid verbalne komunikacije dozvoljen je u samom takmičenju i emisiji, koja služi da se kandidati pokažu u najboljem svetlu, a mentori svojim kredibilitetom i uticajem ukazu na njihov kvalitet odnosno izbore se za prolazak u naredni krug.
Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knezević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje.
Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem,  jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knezević pokazala još bolje rezultate.

FOTO: PRINTSCREEN