Star

12 Januara, 2022 20:19

Grašo ostavio Danijelu zbog 15 godina mlađe, sad s njom čeka dete! A, evo šta kaže njegova bivša!

Ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić čeka svoje prvo dete sa 14 godina starijim pevačem Petrom Grašom, pišu hrvatski mediji.

Grašo ostavio Danijelu zbog 15 godina mlađe, sad s njom čeka dete!

Da tridesetjednogodišnja Hana i četrdesetpetogodišnji Petar očekuju dete potvrdila je za 24sata.hr Martina Podgorski PR popularnog pevača.

PETAR GRAŠO ATA

Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao što znate Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju – rekla je Martina Podgorski.

Izgleda da je Petar u Hani pronašao svoju srodnu dušu, pa je posle samo nekoliko meseci zabavljanja odlučio da vezu podigne na viši nivo.

S druge strane, Petar i pevačica Danijela Martinović nisu uspeli da se ostavre kao roditelji, iako su dvadeset i pet godina bili u vezi. A, pevačica je nedavno za hrvatske medije govorila o ovoj, za nju, bolnoj temi.

Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a s druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici, rekla je pevačica i dodala:

– Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi

PROČITAJTE I…Ceca ponovo išla na remont?

FOTO: ATA IMAGES