Gudelj i Anastasija
Svet

3 Septembra, 2022 13:45

Gudelj saopštio prelepe vesti: Anastasija je presrećna zbog dolaska beba

Gudelj i Anastasija potpuno su razneženi zbog prelepih mladunaca

Kako vreme odmiče veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u sve većem je fokusu javnosti, a da sve ide svojim tokom primetno je iz objava Cecine ćerke koja sve više vremena provodi u zagrljaju svog dragog te joj ne pada teško da spakuje kofere i skokne do Španije. Sada se šuška i da će zaljubljeni par započeti život na istoj adresi samo još ostaje da se utanači za koji klub će nastaviti da igra naš reprezentativac, te da se dogovore oko detalja.

Pročitajte: Ovde je pronašla dom – Anastasija pokazala kako izgleda kuća Nemanje Gudelja (video) 

Gudelj i Anastasija

Instagram

Da je Anastasija prava srećnica te da je dečko obasipa svom pažnjom i ljubavlju ovog sveta pokazao je u više navrata lepim poklonima i romantičnim putovanjima, a najsvežiji gest Nemanje Gudelja pretpostavljamo raspametio je Cecinu naslednicu, piše Story.

„Stigle bebe u dom Anastasije i Gudelja“, vest je koja se brzinom svetlosti proširila na društvenim mrežama, a glavni krivac je upravo Nemanja koji je objavio emotivni „Insta story“ sa nekolicinom preslatkih mačića.

Pročitajte: Ne kriju koliko se vole – Gudelj i Anastasija u prisnom zagrljaju izgovaraju reči prepune ljubavi 

Gudelj i Anastasija

– Ako je neko zainteresovan da udomi, neka mi pošalje poruku – napisao je Gudelj u svojoj objavi dok su oduševljeni pratioci hvalili njegovu nežnu stranu, a da li će bar jedno medeno mače željno topline doma, ljubavi i malo hrane završiti u Tasinom naručju, pokazaće vreme koje je pred nama.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM