Haljina Kaće Grujić i Jelene Karleuše
Star

April 21, 2022 15:30

By

Modni okršaj o kom se priča: Kaća Grujić i Karleuša ponele istu haljinu, kojoj bolje stoji?

Haljina Kaće Grujić i Jelene Karleuše vodeći trend ovog leta 

Pevačica Katarina Grujić nakon što se ostvarila u ulozi majke krajem prošle godine, vratila se publici i nastupima.

Kaća je vitku figuru nakon porođaja brzo dovela do savršenstva, a kako je isticala za to je zaslužno redovno vežbanje i zdrava ishrana.

Pročitajte: Kaća Grujić: „Verujem u BRAK, Gobeljić je moja SRODNA DUŠA

Nakon porođaja Katarina je shvatila da je vreme da se pozabavi svojim telom i u potpunosti promeni ishranu. Nije držala dijetu ali je svakako izbalansirala dnevni unos namirnica i počela, naravno, redovno da trenira.

Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede, treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – rekla je Katarina ranije.

Za najnovije pojavljivanje pevačica je odabrala usku, dugačku haljinu, otvorenog dekoltea. A da je zelena boja, koja je dugo najavljivana kao boja ovog proleća, osvojila i Katarinu pokazuje njen odabir toalete.

Pročitajte: SVE JE IŠLO KA SREĆNOM EPILOGU! Katarina Grujić je ovako dva dana pred veridbu, samo za Svet govorila o svom Marku! (FOTO/VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ovu haljinu, isti model i boju prošle godine ponela je i Jelena Karleuša. Ne sumnjivo je da obema ova haljina odlično stoji međutim, međutim našoj pop divi ne možemo da osporimo činjenicu da je uvek korak ispred svih.

Jelena Karleuša je čak i u svetu poznata kao veliki stručnjak za modu, pa zbog toga njen rad prate i stajlinge prate i mnoge američke pevačice i zvezde.

Jedna od njih svakako jeste i Kim Kardašijan koja je svojevremeno bila oduševljena našom pop divom. Na njenom sajtu  joj je čak posvetila i kratko pismo u kom je otkrila koliko joj se divi.

Pročitajte: Jelena Karleuša nije ni slutila da će joj suparnica biti ovakva lepotica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Podsetimo se:

– Titula žena koja obeležava sredu ide pop zvezdi Jeleni Karleuši! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili naše stajinge – neki su čak rekli da je kopiram. Naravno, morala sam da vidim o kome se radi. Ona je fantastična!!! Neki od naših stajlinga stvarno izgledaju slično. Volim njen odvažan i hrabar smisao za stil! Obe smo potpuno glamurozne! Ona izgleda kao snažana, marljiva žena i ja to volim. Puno poštovanja! – napisala je Kim Kardašijan te objavila Jelenine fotografije.

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot / Ata Images