Hanka Paldum
Star

30 Juna, 2021 12:00

Hanka Paldum doživela saboraćajnu nesreću! Pevačicin auto skroz SMRSKAN, sada se oglasila!

Udes!

Pevačica Hanka Paldum doživela je saobraćajnu nezgodu na auto-putu za Zagreb prošle nedelje, gde je prošla bez povreda iako je automobil totalno uništen.

Ona se sada oglasila i otkrila da joj je pala koncentracija tokom vožnje.

Ne znam što me nateralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevu sedištu, nego sam gledala kamo vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam videla kako mi auto udara u levu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula – ispričala je ona za „24.hr“

Nesreću je doživela na auto-putu A3, kraj mesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb, dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD Vatroslav Lisinski.

Nisam vozila brzo i bila sam vezana.

Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da verujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto-putu, gde su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Videla sam znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba – smatra Paldum.

Hanka dodaje da ju je to asociralo na krst na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao.

Nisam vozila brzo i bila sam vezana. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć. Ma kakva pomoć, ja sam imala osećaj da sam se parkirala, a ne napravila saobraćajku – završava Hanka.

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM