BOŽINOVSKA RUŠI SPRAT MIRKU I BOJANI
Scandal

22 Juna, 2021 21:00

Haos! BOŽINOVSKA RUŠI SPRAT MIRKU I BOJANI! Hoće da sredi sve po njenom!

Kako SCANDAL! saznaje, Goca Božinovska rešila je da sruši ceo sprat koji su njen sin Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić već renovirali! Naime, Mirko i Bojana sredili su dve sobe, jednu njima dvoma, drugu za bebu, a za ostalo su se dogovorili da kasnije sređuju, međutim, Goca hoće da sve bude cakum-pakum kad dođe beba, pa je rekla Mirku da dovodi arhitektu da napravi procenu!

Mirko je moli da ih pusti! Goca neće da popusti!

BOŽINOVSKA RUŠI SPRAT MIRKU I BOJANI

Mirko i Bojana priveli su radove kraju, uveliko gledaju nameštaj i sitne detalje, međutim, Goca im je rekla da sve stopiraju i da će ona da ih časti novo renoviranje – započinje naš izvor i dodaje:

BOŽINOVSKA RUŠI SPRAT MIRKU I BOJANI

Rekla mu je da čeka prvo unuče i da sve mora da dubi! Zvala je i arhitektu i s njim se sve dogovorila, treba čovek da dođe da napravi procenu jer Goca planira da sruši neke zidove, da napravi veću dnevnu prostoriju i da sobe potpuno preuredi. Rekla je da neće žaliti para. Mirko s druge strane smatra da to sada nije neophodno i da treba da sačeka da se rodi beba, pa da onda idu u velike radove, ali ona insistira. Na kraju je ostao dogovor da sednu s Bojanom, pa kako ona odluči tako će biti – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ