Scandal

21 Oktobra, 2020 21:00

HAOS NA RUČKU! Stoja i Dara se IZBEGAVALE na salašu!

Kako SCANDAL! saznaje od jednog konobara koji radi na poznatom vojvođanskom salašu, nedavno su mu gošće bile Stoja i Dara.

Prijatelj pokušao da ih pomiri, ali uzalud!

Međutim, one su došle svaka zasebno sa svojim prijateljima i sedele su na drugim krajevima sale, pa je sasvim moguće da nisu ni primetile jedna drugu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели S T O J A (@stoja_institucija) дана

Svaka se sa svojim društvom zabavljala za svoj groš. Ja sam imao puno posla, ali mislim da se nisu ni srele jer je naša sala baš velika – započinje konobar i nastavlja:

View this post on Instagram

🏝❤️💫

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Međutim, tu se našao i neki menadžer za pevače koji je hteo da ih spoji misleći kao koleginice pa što da ne, ali nije uspeo. On nije ni znao da njih dve nisu u ljubavi, tek kasnije mu je neko rekao da postoji konflikt od ranije i da Dara ne želi da oprosti Stoji prozivku. Valjda je Stoja jednom prilikom rekla da Dara ne može da se pomiri sa činjenicom da dolaze i lepše i mlađe, pa joj je Dara na to odbrusila: Ne mogu zaista da se spuštam na njen nivo. Za koga će da se uhvate, ako ne za Daru, navikla sam. Čim je neko zgodan, seksepilan, pršti kako izgleda, odmah je matora i tako dalje. Ja se matoro ne osećam, a dotična mora da je ljubomorna, pa joj je bolje da čuva svoje unuče. I ona i sve ostale! Ne mogu da trošim na njih energiju -prepričava konobar i za kraj kaže:

Od tada njih dve nisu dobre, i izgleda se neće ni pomiriti, pa je i taj menadžer odustao od mirovne misije.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!