Star

18 Januara, 2021 18:00

Haris Džinović OTKRIO šokantne detalje iz MLADOSTI!

Pre uspešne pevačke karijere Haris Džinović je pravio mnoge manguparije. Škola mu nije išla, i nije odmah znao da li želi da bude pevač. Džinović je otkrio još i mnoge druge detalje i koliko su ga pojedine stvari koštale u životu.

Haris otkrio šokantne detalje

Malo ko zna da je Haris Džinović izbačen i škole, i da je za pevanje samouk. Uz to bio je i vrlo nestašan mladić.

Ono što sam ja radio to je bio kraj sveta. Bežao sam sa časova, pa su me dva puta izbacili iz gimnazije. Igrao sam fudbal, išao na treninge, dobio 250 neopravdanih, pa išao u večernju školu. Za godinu dana završio sam dva razreda, pa se opet upisao. Roditelji su mi radili u Izvršnom veću pa su mogli preko veze da me vrate u školu – priznao je pevač u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi” prenosi Monodo.rs.

Voleo sam da budem i fudbaler, i pevač i svirač i skijaš i gimnastičar. Bavio se i lovom i ribolovom – izjavio je Džinović i priznao da ga je to koštalo u životu.

Moraš da napraviš jedno usmerenje i da se držiš toga. Zato je i meni muzika došla kao ahaha, hihi. Da sam bio orijentisan samo na muziku, možda bih upisao muzičku školu, pa akademiju. Ovako sam neobrazovan i samouk, kada je reč o muzici – zaključio je Haris.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ