Karte za koncert Dragane Mirković
Svet

18 септембра, 2023 10:00

By

Hiljade najvećih fanova dobilo priliku da prvi biraju mesta za spektakl Dragane Mirković u Areni

Koncertni spektakl Dragane Mirković željno se iščekuje

Već gotovo deceniju obožavaoci strpljivo čekaju na novi koncertni spektakl Dragane Mirković u Beogradu, a onima koji su se registrovali na https://etix.rs/presale/  pružena je prilika da već od 16. septembra od 10 sati mogu da među prvima odaberu mesta.

Koncertni spektakl Dragane Mirković

Ata images

Prethodni koncert regionalne zvezde u Areni postavio je u tom trenutku rekord po brzini prodaje ulaznica, a pošto je bio samo jedna koncert desetine hiljada ljudi nisu uspeli ni da dođu do svojih mesta. Zato je danas hiljade najvernijih fanova kao i onih koji su poželeli da ne propuste jubilej folk zvezde imalo mogućnost da kupi ulaznice pre svih.

Dragana, koja ovih dana putuje u Australiju na turneju obratila se fanovima i tako oglasila početak pretprodaje, što je izazvalo dodatno oduševljenje na društvenim mrežama.

Koncertni spektakl Dragane Mirković

Foto: Instagram

Pogledajte šta je Dragana poručila fanovima putem Instagram priče.

Zvaničan početak prodaje biće od 18. septembra u 10 sati na sajtu https://efinity.rs/ a oni koji to žele mogu rezervacije za VIP mesta i barski sektor da naprave i putem call centra na broj 066/8888-383, a karte će tokom prvih 48 sati moći da se kupe po promotivnim cenama.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: PROMO

FOTO: Miomir Milić