Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 16.06.2021.

Posao: Vaša nesigurnost na polju posla dolazi do izražaja. Vreme je da poradite na tome da smanjite nervozu.

Ljubav: Dopada vam se osoba sa kojom vam je odnos prilično promenljiv i neizvestan. Imate utisak da ta priča ne vodi ničemu.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

Nedeljni horoskop za period: 14.06.2021. - 20.06.2021.

Posao: Očekujete pokretanje poslovnog projekta koji je na neki način povezan sa inostranstvom.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva komunikacija sa osobom sa posla.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa povišenim holesterolom, jetrom, žuči, pankreasom. Izbegavajte alkohol, sve toksine kao i poroke, cigarete, trudite se da živite zdravo.

Mesečni horoskop za jun 2021.

Posao: Za sada vam predstoje samo veliki planovi i ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sve sami ovoga puta, pa ćete napraviti jednu veliku reorganizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak meseca će biti otežan, ali kako idete dalje, tako ćete ići napred i novac će stizati sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su povezane sa Istokom, jer vam tamo leži veliki uspeh i sve će biti bolje ukoliko prihvatite njihov talas saradnje.

Ljubav: Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo, to se dešava i mesec dana unazad, ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom. Sigurno je da ćete provesti jedan period zajedno, posebno ako idete na zajednički zimski odmor. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to poznanstvo zaživelo, pa sada kao prijatelji mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji.

Zdravlje: Potreban vam je odmor. Skloni ste prehladi i nazebu, a najviše vam stradaju bubrezi, oči i sinusi. Često ne vodite računa o svom zdravlju, posebno ako idete ovog meseca na letovanje.