Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 26.09.2021.

Posao: Neodlučni ste i nije vam lako da donesete konkretnu odluku u vezi posla. Potrebno vam je vreme da shvatite šta želite.

Ljubav: Iako smatrate da je vreme da se vaša veza prekine, niste još uvek dovoljno snažni da to i učinite.

Zdravlje: Moguća je ukočenost.

Nedeljni horoskop za period: 20.09.2021. - 26.09.2021.

Posao: Jedino što sada nije dobro po vas mogu da budu vaša prevelika očekivanja. Ako ostanete realni, na poslu će sve biti kako treba.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret sa Strelcem.

Zdravlje: Zdravlje vam je generalno dobro imate mnogo energije u sebi i osećate se nekako pozitivno i rasterećeno. Jedino što nije dobro- skloni ste gojenju pa pazite šta jedete.

Mesečni horoskop za septembar 2021.

Posao: Veoma ste pozitivni i zaiste mnoge životne stvari vam se odigravaju upravo sada tokom septembra. Mnogo putovanja, novih mogućnosti, novih ljudi i saradnika, kao i novca. Verovatno ćete imati mogućnost da nešto uradite novo i drugačije od drugih tako da će većina da bude iznenađena, možda i ljubomorna na vaš imidž i sposobnost koju posedujete. Budite uporni i niko vam ne može ništa. Inače, verovatno će vaši saradnici u ovom mesecu biti Rak, Lav, Blizanac ili Vodolija. Za one koji žele da menjaju delatnost ili da idu iz jedne u drugu firmu onda je savet da se odluče do kraja meseca.

Ljubav: Ništa vam nije lepše nego kada sa svojom voljenom osobom krenete put mora ili planine. Vi ste zaista zaljubljenik prirode i tu možete da prosperirate, kako zdravstveno tako i emotivno. Oni koji su sami uvek mogu da računaju na novo poznanstvo upravo na takvim mestima. Oni u braku imaju otežanje jer bi voleli više da budu sami sa partnerom nego da celu porodicu vode sa sobom. Ali to je život.

Zdravlje: Osećaćete pojačanu nervozu. Povedite računa da nanosite zašititni faktor kada izlazite napolje.