Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 27.01.2021.

Posao: Posao se odlično razvija. Očekuje vas neplanirani trošak koga ćete uspeti da pokrijete uz nešto brige i truda.

Ljubav: Veza se odlično razvija. Prilično ste ljubomorni na majku ili sestru partnera bez ikakve potrebe.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

Nedeljni horoskop za period: 25.01.2021. - 31.01.2021.

Posao: Slobodno računajte da je pred Vama jedna naporna nedelja, jer Vas čekaju problematične saradnje, loš odnos sa šefovima i nemogućnost da pokrenete one stvari koje ste planirali.

Ljubav: Po nekom nepisanom pravilu, trebali bi ste biti otvorenog uma za sva dešavanja na ljubavnom planu.

Zdravlje: Očekujte probleme sa urogenitalnim traktom. Povedite računa o svom imunitetu.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Na polju posla može postojati neka nerovoza i nesigurnost, ali se vidi da ćete uskoro napraviti dobar plan i uspeti da sve rešite u vašu korist. Dobar je mesec za započinjanje poslova, edukaciju, ali i pronalaženje novog posla. Oni koji su u privatnim vodama, imaće dobrog uspeha i saradnje koja donosi finansijske dobitke i napredak. Za Blizance koji polažu ispite jako je povoljan period i treba ga maksimalno iskoristiti, jer ćete imati mnogo sreće sa ispitima.

Ljubav: Odličan je period za druženje sa prijateljima. Postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati. Isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Blizance koji su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje pažnjom, a takođe i lepim poklonom.

Zdravlje: Mentalne napetosti utiču negativno na san. Potrebno je da se više odmarate i da se više krećete.