Horoskopski znak Blizanac

Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 05.02.2023.

Posao: Vaš dnevni horoskop vam najavljuje ogroman uspeh.

Ljubav: Zvezde vam predviđaju saznanje koje može da promeni vaš stav prema određenoj osobi.

Zdravlje: Uvedete fizičku aktivnost, naročito ako sedite duži deo dana.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 30.01.2023. - 05.02.2023.

Posao: Ocekujte promene na radnom mestu, napredak, novi posao i sve u tom smislu ide na bolje. Veliki koraci ka poboljsanju svih uslova zivota.

Ljubav: U ljubavi nema prepreka onima koji su već u braku ili vezi, a osobe koje su same imace neprijatne situacije sa bivsim partnerom.

Zdravlje: Vaše zdravlje je dobro ,ali se primecuje da unosite vise industrijske hrane od domace i to može da se pokaze kao problem sa varenjem i gojaznoscu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za februar 2023.

Posao: U ovom periodu vraćaćete se na poslove koje niste završili do kraja, a takođe i biće aktuleni poslovi koje ste započeli prethodnog perioda, ali možda niste imali vremena da se posvetite tome na pravi način. Ovaj mesec mnogim Blizancima može doneti promenu posla ili aktiviranje na nekom novog poslu ili projektu. Za one koji su u privatnim vodama predstoji blaga stagnacija na poslu, ali i sa finansijama. Za nezaposlene Blizance iskrsnuće nove prilike, moguće i nešto sasvim novo što niste ni planirali.

Ljubav: Mali nesporazum sa voljenom osobom ima tendenciju da se produbi. Niste se ponašali onako kako je vaš partner očekivao ali, to vam nije prvi put. Vi sve to olako shvatate i možete lako da uđete u problem. Ne ignorišite to što partner želi da vam kaže. Jedan dobar i iskren razgovor bi mnogo pomogao. Odlazak na put sa voljenom osobom će produbiti vaš odnos i povratiti poverenje koje je u poslednje vreme poljuljano. Ako ste sami, očekuje vas interesantno poznanstvo sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža.

Zdravlje: Nervoza i napetost nepovoljno utiču na vaš nervni sistem. Više se odmarajte!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje