Horoskopski znak Blizanac

Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 07.12.2021.

Posao: Pruza se prilika da realizujete svoje originalne ideje. Sada je za to pravi trenutak!

Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom koju mozete upoznati na putovanju ili preko prijatelja. Veza se odvija pod velom tajnosti.

Zdravlje: Nesanica.

Nedeljni horoskop za period: 06.12.2021. - 12.12.2021.

Posao: Ovaj period donosi vam mogucnost sklapanja ugovora i saradnju sa inostranstvom kao glavne teme vaseg poslovnog plana. Ukoliko ste imali neke probleme pravne prirode, ovaj period vam donosi resenje i to u vasu korist. Unapredjenje finansijske situacije.

Ljubav: Ocekujte unapredjenje kvaliteta vase veze. Pred vama se otvara nova perspektiva. O ljubavi cete razmisljati daleko ozbiljnije, pa ako jos niste u braku, pod uticajem ovakvih energija, mozete odluciti da stupite u brak.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Mesečni horoskop za decembar 2021.

Posao: Tokom ovog meseca mozete da budete na neki nacin zaslepljeni ambicijama koje imate.
Moguce je da Vam nije ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilno stanje. Nemate pravi
uvid u stvari oko sebe i osecate da ste na neki nacin ostavljeni po strani, ili u senci, a moguce je da zaista i postoje neke informacije koje su od Vas skrivene i kojima nemate pristup. Naredni
period je za Vas izazovan kada je rec o poslu. Cuvajte se i skrivenih protivnika koji bi mogli da
Vam stoje na putu. Okolnosti su sada generalno protiv Vas, a mozete da ih prevazidjete jedino
strpljenjem i upornoscu. Ne bezite od odgovornosti.

Ljubav: Na polju ljubavi mozete da pokazete svoju sebicnu stranu tokom meseca decembra.
Moguce je da cete misliti vise na sebe nego na partnera i njegova osecanja. Sve ukazuje na to da ce Vam biti tesko da budete sasvim iskreni i da svoja osecanja na neki nacin skrivate ili ni sami niste sigurni u svoje namere. Pred Vama je period koji moze da Vam donese i sumnje, ljubomoru, nepoverenje u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, tokom ovog meseca nema novog poznanstva za Vas. Zatvorili ste u sebe pa niste spremni za nova ljubavna desavanja. Dok ne prodje nepovoljan period, posvetite se tome da vise radite na sebi. Novu ljubav cete imati u svom zivotu onda kada zaista istinski budete bili spremni za nju.

Zdravlje: Na polju zdravlja mozete da budete skloni problemima sa kostima, kicmom, ledjima,
ramenima.