Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 13.04.2021.

Posao: Dobro ste organizovani, pragmatični, uporni tako da na poslu postižete odlične rezultate.

Ljubav: Niste zadovoljni vezom. Sve vam smeta. Raspoloženi ste za svađu sa partnerom. On ne naseda na vaše provokacije.

Zdravlje: Sinusi su osetljivi.

Nedeljni horoskop za period: 12.04.2021. - 18.04.2021.

Posao: Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Nasledstvo ili pozajmica se odlažu.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuju problemi sa sumnjom ili ljubomorom.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje moguće su tegobe sa probavom, debelim crevom, krvotokom ali i sa urogenitalnim traktom koji je takođe veoma osetljiv. Posetite lekara za svaki slučaj.

Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Bićete u kontaktu sa pozitivnim ljudima i u lepoj prilici da dobijete neka nova poslovna rešenja. Uticaj Merkura i Marsa donosi vam nestrpljivost i brzinu misli, ali i mogućnost nekog sukoba sa kolegama. Ipak, lako ćete prebroditi sve prepreke, na vaš uobičajeni, lepršav način, jer umete dobro da se snađete u svakoj situaciji i da lako izađete iz onih koje su potencijalno problematične. Za nezaposlene Blizance biće lepih prilika tokom meseca za pronalaženje posla i to sa više strana, ali je veoma moguće da vam prijatelj u svemu tome dosta pomogne.

Ljubav: Moguće su rasprave sa partnerom, ulaženje u sukobe, igre reči i nadmudrivanje, gde vi, kao i obično, izađete kao pobednik. Partner se povlači uvređen, a mogao bi da vas kažnjava ćutanjem ili ignorisanjem, što vas najviše nervira i najpre izvodi iz takta. Slobodni Blizanci su u mnogo boljoj poziciji ovoga meseca. Uticaji donose mlađu ili mladoliku osobu, energičnu i strastvenu, koja će imati inicijativu i obasipati vas komplimentima, a vama će se to mnogo dopasti.

Zdravlje: Više se krećite i trenirajte. Provodite previše vremena za kompjuterom ili telefonom.