Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 21.10.2020.

Posao: Očekuje vas uspeh ukoliko vaš posao ima veze sa mestima za zabavu, ishranu ili kulturnom delatnošću.

Ljubav: Imate simpatiju i trudite se da ostavite utisak obrazovane, stabilne i snažne osobe. Druga strana strpljivo čeka vaš sledeći korak.

Zdravlje: Solidno.

Nedeljni horoskop za period: 19.10.2020. - 25.10.2020.

Posao: Nezadovoljni ste poslovnom saradnjom već neko vreme. Vaše nezadovoljstvo je na vrhuncu tako da iznenada, ali bez ikakve griže savesti prekidate poslovnu saradnju.

Ljubav: Odlična je nedelja za ljubav. Ukoliko ste slobodni uživate u novom poznanstvu i čarima simpatije. Ukoliko ste u vezi ili braku odnos smatrate postojanim.

Zdravlje: U polju zdravlja mogući su određeni problemi: ukoliko ste muškog pola urogenitalni trakt je osetljiv, a ukoliko ste ženskog genitalije.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Ovaj mesec donosi neku posebnu energičnost, kao i želju za uspehom. Kao da ste se probudili i sada krećete punom parom u nove poslovne pobede. Imaćete dosta takta i strpljenja, što vam donosi dobru saradnju sa poslovnim partnerima, a naročito sa nadređenima. Nove ideje će se nizati, a takođe, postoji mogućnost za realizaciju i to na lak i iznenađujući način, kako za vas tako i za ostale saradnike iz poslovnog okruženja. Za one koji traže posao, ovaj mesec donosi dosta uspeha, a vidi se i mogućnost za dve ponude za posao, pa ćete biti u situaciji da birate.

Ljubav: Odličan period za ljubav. Osoba koja vam se dopada ovih dana će vas iznenaditi. Postala je nekako pristupačnija i uskoro ćete uvideti da se i vi njoj dopadate. Dakle, na pomolu je nova ljubavna romansa. Zauzeti Blizanci imaće manji nesporazum sa voljenom osobom. Partner već izvesno vreme očekuje da konačno obratite pažnju na njega. Dosta ste rasejani i angažovani na sto strana, pa malo vremena provodite sa voljenom osobom. Njoj je to već počelo da smeta i tražiće od vas da se promenite. Zaustavite se malo i usporite, niste ni svesni šta sve propuštate.

Zdravlje: Mentalna napetost, kao i brige, nepovoljno utiču na vas. Mogući su problemi sa nesanicom.