Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Očekuje vas finansijski dobitak koji vam donosi osećaj olakšanja. Odličan dan za poslovne pregovore.

Ljubav: Nezadovoljni ste vezom. Nemate utisak da ste zajedno, nego da svako ide svojim putem samostalno.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Poslovna komunikacija neće teći onako kako želite. Problem je što nećete uspeti da drugu stranu pridobijete za svoje ideje.

Ljubav: Problemi su prisutni i na emotivnom polju. Niste zadovoljni vezom i smatrate da ona nema veći potencijal. Prekid veze se nameće kao pravo rešenje.

Zdravlje: Imate ozbiljan nedostatak fizičke kondicije.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Blizancima ovaj mesec može donositi poteškoće i brige kada su poslovi u pitanju. Vaš vladar Merkur je u kvadratu sa Saturnom, pa lako možete napraviti neku grešku u proceni ili pak ostaviti negativan utisak na poslovne saradnike. Bićete kruti u razmišljanju i stavovima i možete se držati nečeg starog što je u prošlosti donosilo uspeh, ali sada je potrebno da promenite perspektivu gledanja i da prihvatite novonastale situacije bez prevelikog analiziranja ili prosuđivanja. Za one koji su nezaposleni, ovaj mesec može doneti posao, naročito ako je povezan sa ekonomijom, bankarstvom i finansijama.

Ljubav: Druženje sa prijateljima vas opušta i čini srećnim. Pred vama je mnogo lepih trenutaka u društvu bliskih osoba. Ako ste sami, upravo preko prijatelja postoji mogućnost da nekoga upoznate. Moguće da ćete sa tom osobom imati i nekakve dogovore oko posla. Ovo je veoma pozitivan uticaj koji može da vam donese ne samo ljubav, već i zanimljive poslovne ponude. Blizanci koji su u braku imaju pred sobom stabilan period i uspeh u svim zajedničkim planovima i poduhvatima. Jedino umete ponekad da budete nestrpljivi i da naglo reagujete, što kvari vaš odnos sa partnerom.

Zdravlje: Slaba tačka su vam disajni putevi, kao i sklonost prehladama.