Blizanci

22.05-21.06

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Na poslovnom polju imate probleme sa saradnicima koji vam unose tenziju.

Ljubav: U ljubavi možete da budete podložni ljubomori i raznim sumnjama u vezi sa odnosom sa voljenom osobom.

Zdravlje: Povedite računa o grudnom košu.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Problemi stižu sa svih strana. Pokušavate na brzinu da ih podelite na one koji su urgentni i zahtevaju momentalnu akciju i one koji mogu da sačekaju.

Ljubav: Emotivna sfera trpi zbog poslovnih obaveza. Partner je nezadovoljan, ali vi za sada ne možete ništa da uradite po tom pitanju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Sa lakoćom ćete izvršavati sve poslovne zadatke, čak ćete se udubiti i u one najzahtevnije, kojima inače niste skolni. Očekujete uspeh, naročito ako se bavite poslovima koji se odnose na modu, pisanje, podučavanje i sva kreativna zanimanja. Takođe, očekujte uspeh ako se bavite trgovinom. Možete jedino imati problem sa rokovima i nekakvim zastojem u finansijama.

Ljubav: Danas je odličan dan za izlaske i druženja sa prijateljima. Vaša komunikativna i interesantna priroda opet će doći do izražaja, a nećete ostati neprimećeni kod suprotnog pola. Veoma se dopadate jednom Blizancu i Lavu, to ste već sigurno primetili. Problem je u tome što se vi dvoumite koga da izaberete. Sačekajte još malo, družite se i već će se situacija sama iskristalisati. Osim privlačnosti, za vas je bitno da sa partnerom imate dobru i kreativnu komunikaciju. Mentalna kompatibilnost je za vas od presudnog značaja kada je reč o vezama na duže staze.

Zdravlje: Slaba tačka vam je cirkulacija. Proverite pritisak.