Horoskopski znak Devica

Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 17.05.2022.

Posao: Retrogradni Merkur moze da iziskuje reviziju vaseg dosadasnjeg poslovanja i promene u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Upoznali ste osobu o kojoj sve vreme razmisljate, a uskoro Vas ocekuju sastanak sa njom i zblizavanje.

Zdravlje: Unosite vise tecnosti i vitamina.

Nedeljni horoskop za period: 16.05.2022. - 22.05.2022.

Posao: Akcenat bi trebalo da bude profesionalno usavrsavanje i priprema za napredak u karijeri. Sada je vise vreme pripreme nego akcije. Device koje imaju privatni biznis nailaze na prepreke i zastoj. Zato je vazno da imate rezervni plan. 

Ljubav: Uspesno cete prevazici razlike u stavovima sa partnerom, koje su se zaostrile u poslednje vreme. Planete Vam pruzaju podrsku da krenete u novu etapu koja ce Vam omoguciti daleko vece zblizavanje. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma privlacnu osobu preko posla.   

Zdravlje: Probavne smetnje. 

Mesečni horoskop za maj 2022.

Posao: Lekcije i iskustva u ovom periodu će Vas promeniti. Bićete mnogo pametniji i disciplinovaniji nego sto ste bili proteklih meseci. Period je tezak, ali deluje na veoma pozitivan nacin na Vas. Vas posao će pretrpeti manji gubitak. Niste uopste fokusirani i Vasi klijenti to pocinju da shvataju. Budite iskreni sa njima i izvinite se za izazvane neprijatnosti. Svadja i sukob, mada ste u pravu, samo će doprineti jos većoj nevolji. Sada nije trenutak niti da iznosite svoje misljenje nadredjenima, jer necete naici na podrsku. Budite mudri i nove predloge ostvaRite za kasniji period. Svako insistiranje Vas vodi direktno u neprijatnost i nevolju.

Ljubav: Ukoliko oboje radite u istoj firmi, morate da ostavite svoj trag i ne volite da Vam neko krade sjaj. U stvari, nevolje pocinju kada se jedan od Vas uzdigne i ucini da drugi izgleda glupo u javnosti. To moze izazvati zestoke sukobe u partnerskim odnosima, sto dovodi i do kulminacije problema, pa i kraj veze. Zato, budite mudri, pokusajte razgovorom da nadjete kompromis. Ukoliko dodjete do zakljucka da nijedno od Vas nije spremno da nacini ustupak, odustanite od namere da ovoj vezi date veci znaca

Zdravlje: Iako nemate zdravstvenih problema, nastavite da se brinete o njemu i odrzavate redovnu rutinu.