Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 24.07.2021.

Posao: Uskoro će vam se ukazati mogućnost za novu poslovnu saradnju do koje dolazite preko preporuke.

Ljubav: Ukazaće vam se prilika da opet obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti prema kojoj niste ravnodušni.

Zdravlje: Mogući problemi sa nesanicom.

Nedeljni horoskop za period: 19.07.2021. - 25.07.2021.

Posao: Očekuje vas period koji je usporen na vašem polju posla, ne biste trebali da imate veće promene.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav imate neke nerazjašnjene probleme sa voljenom osobom.

Zdravlje: Na polju zdravlja vam dolaze neka otežanja vezana za cirkulaciju, kao i za probleme sa nogama, stopalima, zglobovima itd. Povedite računa o tome.

Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Polje posla je pod uticajem tranzita koji će od vas zahtevati veću odgovornost. Sada je povoljan period da završite i zaključite neke stare dogovore, ili da ih ponovo aktivirate. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa saobraćajem, turizmom, špedicijom, kao i poslove povezane sa pisanjem ili podučavanjem, ovaj mesec je povoljan za uspeh i napredovanje. Za one koji su nezaposleni nije toliko povoljno za započinjanje novog posla, strpite se još neko vreme.

Ljubav: Odličan period za druženje sa prijateljima, postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati, isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Device koje su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje pažnjom a takođe i nekakvim poklonom.

Zdravlje: Slaba tačka stomak kao i sistem organa za varenje. Povedite računa o ishrani.