Horoskopski znak Devica

Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Usporite, brzina može da Vam nanese štetu.

Ljubav: Posvetite više pažnje voljenoj osobi.

Zdravlje: Unosite više voća I povrća.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Vase poslovne prilike bivaju bolje tokom ove nedelje kao i atmosfera na radnom mestu.

Ljubav: Osobe koje su same,mogu da udju u vezu koja nece trajati dugo,ali ce biti intezivna i za pamcenje.Komplikacije koje su nastale usled nepromisljenosti imace u ovoj nedelji mogucnost da se rese i da se sve vrati na predjasnje stanje koje je bilo sasvim dobro.Vas partner voli i postujte to.

Zdravlje: Zdravlje dobro,ali kraci detoks bi bio veoma pozeljan,narocito ako se osecate tromije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Devicama ce biti jako naporan mesec sa puno obaveza ali i nekih prepreka kada je posao u pitanju. Vasa potreba da sve bude savrseno i odradjeno na vreme, moze Vas kostati nerava, moze vam doneti iscrpljivanje u nadi da sve uradite onako kako ste naucili, ali nece Vam to doneti zeljeni rezultat. Sada je povoljan period da malo zastanete, da budete strpljivi, da dozvolite sebi i poneku gresku, jer ce ovi uticaji ipak relativno brzo proci. Za one koji traze posao sada je povoljno za poslove koji su povezani sa poducavanjem, prevodjenjem, trgovinom.

Ljubav: Vec neko vreme ste dosta osetljivi, emotivno nezadovoljni, narocito ako ste u duzoj vezi ili u bracnoj zajednici. Vreme je da razmislite o svemu, da preispitate Vase emocije kao i odnos sa partnerom. Skloni ste da donosite pogresne zakljucke, da se za nesto uhvatite a pritom da previdite pravu istinu i gde zapravo lezi Vas problem. Potrebno je da na jednom dubljem nivou rascistite stvari i postavite na pravo mesto. Odlicno je vreme za to, da o svemu iskreno porazgovarate sa svojim partnerom, da definisete problem i da zajedno pokusate da ga resite.

Zdravlje: Slaba tacka kolena i zglobovi.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje