Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 21.10.2020.

Posao: Promene poslovnih planova vam zadaju glavobolju. Niste navikli da se planovi tako olako menjaju.

Ljubav: Prija vam emotivno buđenje. Drugoj strani prilazite polako. Želite da vas dobro upozna.

Zdravlje: Uobičajene promene pritiska.

Nedeljni horoskop za period: 19.10.2020. - 25.10.2020.

Posao: Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Pokušavate da nađete zajednički jezik sa njima, da uklopite ideje, ali Vam ne ide od ruke.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni pred Vama je novo poznanstvo. Vas je teško oduševiti, naročito ne na prvi pogled. Međutim, druga strana ima totalno drugačiju reakciju. Ostavljate povoljan utisak a da Vam to nije ni bio cilj.

Zdravlje: Na polju zdravlja mogući su stari, dobro poznati problemi vezani za oscilacije pritiska i osetljive nerve.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Polje posla nosi dosta obaveza, užurbanost i nervozu, problem sa rokovima i sa dogovorima. Naučili ste da je sve pod kontrolom, ali ovaj mesec donosi dosta preokreta i nepredviđenih situacija, pa se pripremite. Bitno je da postavite prioritete, prvo ono što je najvažnije, a kasnije ono sto može da sačeka. U svakom slučaju, nedostajaće vam vremena da sve završite u roku, ali ta situacija neće baš negativno delovati na kvalitet i napredak vašeg posla.

Ljubav: U odličnoj ste formi, puni energije i to vaš partner sigurno primećuje. Dosta ste okupirani poslom, što ipak malo smeta vašem partneru, jer misli da je u drugom planu. Razuverite ga da to nije tačno. Odličan je period za ljubav, budite što više sa voljenom osobom ili pak u društvu zajedničkih prijatelja. Slobodnim Devicama smeši se ljubav, moguće je poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Bika ili Vage. Verovatno će taj susret biti u popodnevnim satima, a moguće je da je upoznate preko posla ili preko neke osobe sa posla.

Zdravlje: Slaba tačka je želudac. Povedite računa o ishrani.