Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 16.05.2021.

Posao: Nije vam povoljan dan za posao. Potrudite se da obavite samo osnovne obaveze i da se ne opterećujete previše.

Ljubav: Skloni ste tome da pravite veće probleme nego što je potrebno, kritikujete i preuveličavate neke probleme.

Zdravlje: Preporučuje vam se više sna.

Nedeljni horoskop za period: 10.05.2021. - 16.05.2021.

Posao: Tokom narednog perioda ćete ostvariti neku dobru prodaju ili ćete sklopiti novu saradnju.

Ljubav: Kada je u pitanju polje ljubavi očekuje vas zanimljiva komunikacija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa alergijama, pa o tome treba da povedete računa a može da se pojavi i prolazni kašalj ili otežano disanje.

Mesečni horoskop za maj 2021.

Posao: Devica može sve da izdrži, ali moraćete da obrati pažnju na zdravlje, posebno ako ste radnik u administraciji. Jako je važno kakav vam je nastup sa klijentima, saradnicima i autoritetima. Verovatno ćete se mučiti dugovanjima. Možda će vas Blizanac, Lav ili Vodolija pritisnuti, ali morate imati svoj stil i stav. Odlično bi bilo da radite poslove u maloj proizvodnji ili ako radite u velikim državnim sistemima, institucijama – poslove istraživanja ili administracije. Dobar period za novac je od 16. maja.

Ljubav: Verovatno vam sledi odvajanje od partnera zbog nerazumevanja ili nerešene prošlosti. Niste više spremi da se mučite i da trpite one ličnosti od kojih, realno, nemate zadovoljstvo. Potrebna vam je ljubav, i to iskrena. Nemate nekih prilika koje mogu da vas oduševe. Veoma ste teški i probirljivi. U maju čistite svoj um da bi vam pomogao da shvatite svoje želje. To je dobro za sve slobodne Device, jer neće u budućnosti stalno tražiti “princa na belom konju”. Ljubav koju sada upoznate je ljubav koja dobija na vremenu razvija se postepeno i tako postaje sve jača.

Zdravlje: Obratite pažnju na kičmu i na kosti i zglobove.