Horoskopski znak Devica

Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 14.08.2022.

Posao: Danas ne radite poslove koji se rade u zatvorenom prostoru.

Ljubav: Prisustvovacete neprijatnoj sceni.Nemojte da se mesate

Zdravlje: Briga za zdravlje je neosnovana.

Nedeljni horoskop za period: 08.08.2022. - 14.08.2022.

Posao: Vasa poslovna strana je pod dirtektnim uticajem najsrecnije planete i mozete se nadati poboljsanju na polju novca i karijere.

Ljubav: Vi necete osetiti tezinu tranzita koje mi zovemo demonski uticaji jer je kod Vas prisutna iskrenost i medjusobno poverenje.Samo oni koji su slobodni mogu doziveti neprijatnosti vezane za neciju neiskrenost.

Zdravlje: Rad creva je usporen ,to mozete resiti pravilnom ishranom,pa bi bilo dobro
da posetitie nutricionistu..Uvedite red u ishrani.

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Posao: Uticaj Saturna i Merkura na polje posla donosi vam medoticnost, analiticnost, stabilnost u odlukama i potezima, povoljan je period za sklapanje novih poslovnih dogovora koji su dugorocni. Za one Device koje se bave bankarstvom, finansijama, ekonomijom, ovaj period je dosta povoljan i donosi uspeh. Materijalna situacija se znatno popravlja, ako zelite da ulazete i nekretnine, da uzmete kredit od banke, sada je povoljan period za tako nesto. Za nezaposlene Device nije tako povoljan period da odmah pronadjete posao, ali je moguce da napravite neki dogovor koji ce se u vremenu realizovati.

Ljubav: Ovih dana ste veoma zadovoljni, desavaju Vam se lepe stvari. Ako ste u vezi, prilicno je dobar period za ljubav i odnos sa partnerom. Zajednicki planovi za odlazak na put. Unapredicete Vasu vezu i otkriti nove, interesantne stvari koje ce vas jos vise pribliziti voljenoj osobi. Slobodne Device imace dosta prilika za nova poznanstva. Zanimljiva je osoba koju srecete preko posla, zatim postoji mogucnost poznanstva preko prijatelja. Sve u svemu, nece izostati simpatija i udvaranje. Bice Vam prijatno a ima izgleda za ulazak u vezu.

Zdravlje: Odlicno!