Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Moguće je da ste zabrinuti za finansije i da vam nije nimalo lako da na ovom polju ostvarite balans.

Ljubav: Period koji je pred vama može da vam donese stabilizaciju veze i nove odluke sa voljenom osobom!

Zdravlje: Danas će vam prijati odmor.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Prethodne odluke koje ste doneli na brzinu ili poslovi koje ste na sličan način odradili zahtevaju reviziju. Pokušavate da ispravite sve propuste s tim što ste sada skoncentrisani i radite tempom koji vam odgovara.

Ljubav: Imate simpatiju koja živi van vašeg grada. Pitate se da li veza ima perspektivu.

Zdravlje: Osećate se dobro.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Polje posla je odlično postavljeno! Ovaj mesec vam može doneti dugo očekivani uspeh, u stvarima na kojma ste vredno radili i trudili se, pa dobijate zasluženu nagradu. Za one koji traže posao, septembar je jako povoljan za dobijanje posla u struci, kvalitetnog posla sa kojim ćete biti zadovoljni na duže staze. Takođe, oni koji ocekuju stalno zaposlenje ovoga meseca to lako ostvaruju. Device koje spremaju ispite, takođe, imaju povoljan period. Vladar Merkur u znaku Device je i u trigonu sa Saturnom, doneće vam dobro pamćenje, strpljivost i efikasnost u izvršavanju svih zadataka na vreme i u potrebnim rokovima.

Ljubav: Preispitajte sebe i svoje postupke iz prethodnog perioda. Partner je nezadovoljan jer misli kako vam uopšte ne može udovoljiti. Dosta se trudio u poslednje vreme, ali vi kao da to ne primećujete. Ne mora sve da bude onako kako ste zacrtali. Malo više spontanosti ne bi bilo na odmet. Obradujte vašeg partnera, prevaziđite vašu krutu prirodu, iznenadite sebe stvarima koje vam u trenutku padnu na pamet. Vašoj vezi je potrebno jedno dobro osveženje. Slobodne Device, osim u poslu uživaće i u udvaranju jedne osobe sa posla, koja je veoma zainteresovana za vas i već duže vreme vas posmatra. Nova ljubav je na pomolu.

Zdravlje: Više se odmarajte, dobar san okrepljuje vaš organizam u potpunosti.