Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Niste preterano skoncentrisani na poslovne obaveze, jer vas jako brine nedostatak finansija.

Ljubav: Prezadovoljni ste brakom. Partner je pun razumevanja i zna tačno šta da vam kaže i kako da vas smiri.

Zdravlje: Disajni organi su osetljivi.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Razmišljate o promeni posla. Verujete da finansijska situacija ne može biti gora, ali vas neplanirani trošak demantuje. Upravo su finansije razlog početka potrage za novim poslom.

Ljubav: Očekuje vas novo poznanstvo. Uprkos problemima shvatićete da je u pitanju osoba koju ne treba da propustite.

Zdravlje: Pritisak je nestabilan.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Devicama će biti jako naporan mesec, sa mnogo obaveza, ali i nekih prepreka kada je posao u pitanju. Vaša potreba da sve bude savršeno i odrađeno na vreme, može vas koštati nerava, a neće vam doneti željeni rezultat. Sada je povoljan period da malo zastanete, da budete strpljivi, da dozvolite sebi i poneku grešku, jer će ovi uticaji ipak relativno brzo proći. Za one koji traže posao, sada je povoljno vreme za poslove koji su u vezi sa podučavanjem, prevođenjem i trgovinom.

Ljubav: Već neko vreme ste dosta osetljivi, emotivno nezadovoljni, naročito ako ste u dužoj vezi ili u bračnoj zajednici. Vreme je da razmislite o svemu, da preispitate vaše emocije, kao i odnos sa partnerom. Skloni ste da donosite pogrešne zaključke, da se za nešto uhvatite, a pritom da previdite pravu istinu i gde zapravo leži vaš problem. Potrebno je da na jednom dubljem nivou raščistite stvari i postavite ih na pravo mesto. Odlično je vreme za to, da o svemu iskreno porazgovarate sa svojim partnerom, da definišete problem i da zajedno pokušate da ga rešite.

Zdravlje: Slaba tačka su vam kolena i zglobovi.