Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 27.01.2021.

Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom razmišljate o smanjenju broja zaposlenih. Sama odluka o tome vam teško pada.

Ljubav: Bračni partner je pun razumevanja zato što vas voli. Pokušajte da mu vratite do pažnje koji on vama daje.

Zdravlje: Nervi su osetljivi.

Nedeljni horoskop za period: 25.01.2021. - 31.01.2021.

Posao: Bićete posvećeni onome od čega se živi i borbi za materijalnu stabilnost. Osećaj da u nekim stvarima tapkate u mestu nestaće do kraja nedelje.

Ljubav: Rastrzani ste na emotivnom planu. Ne donosite ishitrene, nagle odluke. Izbalansirajte ishranu – sada je prava prilika za to.

Zdravlje: To vam je neophodno, jer imate učestale tegobe sa varenjem, a i naslagali ste neke kilograme.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Uticaji na poslu doneće vam dobru i uspešnu saradnju sa kolegama i sa nadeređenima. Bićete i dosta okrenuti završavanju poslova iz prethodnog perioda i aktiviraće se neki dogovori koji su kasnili, pa ćete imati baš dosta obaveza. Ovi uticaji vama nose stabilnost na poslu, a takođe se vidi da ćete i finansijski biti zadovoljni. Za one koji su nezaposleni, nije najpovoljniji period za pronalaženje novog posla. Strpite se još neko vreme. Device koje su u poslovima u vezi sa modom, lepotom ili kreativnim poslovima imaće mnogo uspeha tokom ovog meseca.

Ljubav: Ovih dana ste dosta nervozni i rasejani i verovatno vam mnoge stvari ne idu po planu. To će se odraziti i na vaš odnos sa partnerom koji može da vam zameri da ste previše okupirani poslom i da samo na to mislite. Odlično je vreme da se opustite uz neki dobar film sa voljenom osobom. Oni koji su u braku mogu upasti u nekakvu gužvu zbog mnogo obaveza koje neće moći da ispune na vreme i kako je planirano. Ne dozvolite da vas to izvede iz takta i pokvari odnos sa partnerom.

Zdravlje: Slaba tačka su stomak i organi za varenje.