Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 26.09.2021.

Posao: Niste zadovoljni poslovnim okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete manje komplikacije.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite pozitivnu atmosferu danas.

Zdravlje: Koža vam je osetljiva.

Nedeljni horoskop za period: 20.09.2021. - 26.09.2021.

Posao: Imate odličnu atmosferu u radnom kolektivu i jako lepo se slažete sa svojim kolegama.

Ljubav: Očekuje vas prilika za početak zanimljive emotivne veze sa Lavom.

Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi usled oslabljenog imuniteta, pa povedite računa da ne dođe do neke manje prehlade ili upale. Povećajte unos vitamina i tečnosti i odmarajte.

Mesečni horoskop za septembar 2021.

Posao: Vi radite sve u zavisnosti šta ste po profesiji, ali oni koji imaju neki oblik slobodne profesije onda ćete biti i previše zauzeti. One Device koje su na poziciji imaju dalje poslove koji ih vodi u druge zemlje i saradnju sa mnogim moćnim i bogatim ljudima. Dosta poslovo vezano za putovanja. Ukoliko ste u administraciji, pazite na saradnike, a ako ste u nekoj prosvetnoj instituciji pred kraj meseca očekujte promene. Ako radite u zdravstvu ne bi bilo loše da budete na odmoru. Saradnja sa Lavom odlična.

Ljubav: Slobodne Device neće imati bitnih promena, zapravo potrebno je više da se aktivirate. Jedna Vodolija će vas pomeriti iz mesta, ali isto tako Ovan bi vam bio pravi partner. Oni koji su u vezi, imaju manji problem sa partnerom, zapravo dolazi vreme hladnih emocija, dosade… Verovatno će vas jedan Jarac ili Bik svojim prisustvom vratiti u život. Device u braku imaju problem sa stabilnošću. Nikako da se skrasite. Probajte da pričate sa voljenom osobom o daljem životu.

Zdravlje: Čuvajte grlo i glasne žice. Ždrelo vam je ovog meseca posebno osetljivo.