Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 24.02.2021.

Posao: Dan će proći u napornim pregovorima i natežanju oko svega. Sada nije vreme za lupanje šakom po stolu, budite taktični i prepustite vođstvo nekom drugom.

Ljubav: Polako shvatate da vam je emotivni odnos na prvom mestu.

Zdravlje: Uspeli ste da zbrinete sva važna podrucja osim zdravlja. Ne posećujete dovoljno lekara.

Nedeljni horoskop za period: 22.02.2021. - 28.02.2021.

Posao: Radna atmosfera na poslu zahuktat će se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati probuditi.

Ljubav: Pred vama su mnogobrojne ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na putovanju. Biće vam lepo.

Zdravlje: Obratite pažnju na lekove. Ne koristite ih na svoju ruku.

Mesečni horoskop za februar 2021.

Posao: Uticaj retrogradnog Merkura na vaše polje posla će vas dosta usporavati ovoga meseca. Lako se mogu napraviti neke greške, pa je savet da sve dobro proverite pre nego što krenete u akciju i delovanje. Device koje se bave poslovima koji se odnose na tehniku, elektrotehniku i komjutere bice dosta inspirisani ovim uticajima koji vam mogu doneti nove ideje, novo nadahnuće, kao i značajna rešenja za neke probleme koji su se u poslu pojavili prethodnog perioda. Za one koji su nezaposleni, sjajan je period za pronalaženje novog posla.

Ljubav: Vaša rasejanost kao i sklonost kritici učiniće da partner poželi da vas izbegava. Možda bi tako bilo najbolje, jer u suprotnom biste se sigurno posvađali. Iskoristite naredni period da sredite svoje misli i da tačno utvrdite šta je to što vas uznemirava u poslednje vreme. Slobodne Device će biti izrazito zbunjene i nelagodno će se osećati u direktnim nasrtajima jednog Ovna koji po svaku cenu želi da izmami pristanak za izlazak i druženje. Niste dovoljno spremni da se upustite u emotivni odnos, pa je savet da taj susret odložite za neki drugi dan kada se budete bolje osećali i kada budete bolje raspoloženi.

Zdravlje: Odlično!