Horoskopski znak Devica

Devica

23.08-22.09

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Oduprite se iskušenju da sve stvari rešite odjednom

Ljubav: Odluka treba da dođe od vas, sigurno će biti ispravna. Partner to očekuje

Zdravlje: Izbegavati emocionalni stres, jer Mesec povećava sporost i donekle potiskuje vašu svest.

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Vase odluke i postupci bice veoma razboriti. Nekad jedni pobedjuju, nekad drugi, a ako ne naucis da prihvatis poraz, to ce biti samo na tvoju stetu.

Ljubav: Mnogo toga ce vam biti ponudjeno na tacni, ali morate pazljivo razmisliti sta je dobro za vas, a sta nije. Ne donosite ishitrene odluke zbog kojih cete se kasnije kajati. Pokusajte da razgovarate o vaznim stvarima sa svojim partnerom.

Zdravlje: Duge setnje prirodom ostavice trag na vasoj kozi i zaista cete poceti da uzivate u njima.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Čeka vas bolja finansijska situacija u ovom mesecu, bićete zadovoljni. Ukoliko sarađujete sa strancima, ovaj mesec donosi uspeh u pregovorima i poslovanju. Bićete odlučni i na visini zadatka, jer ste naoružani snažnom energijom koja će vam itekako biti potrebna. Nezaposlenim Devicama nije najbolji mesec za pronalaženja adekvatnog posla, ali svakako da će biti nekih prilika, koje možete iskoristiti, bar na neko kraće vreme. Onima koji su u privatnom biznisu ovaj mesec donosi uspeh i lakoću u saradnji sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Prva polovina meseca biće prilično stabilna za Device koje su u dužim vezama ili u brakovima. Mirno i opušteno funkcionisanje donosi snažan uticaj Venere kroz polje partnerskih odnosa. Druga polovina meseca je pod uticajem Neptuna, što može unositi neku sumnju u odnos, ali i nerazumevanje i nesklad u komunikaciji, što dovodi do sukoba i oštrih reči, pa se pripazite. Slobodnim Devicama, smeši se ljubav sa osobom koja može biti i zauzeta. Sada je povoljno vreme za tajne veze, tajne šeme, ali takođe ovaj uticaj može doneti i zaista snažne emocije i jako zaljubljivanje.

Zdravlje: Odlično!

Najnovije na portalu Marie Claire